Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2007

Άδικη αντιμετώπιση

Πέρσι ο Φερέρ και η ΑΕΚ ξεκινώντας το πρωτάθλημα, πήγαιναν από γκέλα σε γκέλα χάνοντας ουσιαστικά το τρένο του πρωταθλήματος με το καλημέρα. Στο ίδιο διάστημα στο Champions League, έφερε το 1-1 με την Άντρλεχτ στο ΟΑΚΑ γιατί ο Φερέρ επέλεξε να κάνει rotation και κάποια άλλα “περίεργα” και να αφήσει το Λυμπερόπουλο στον πάγκο στο πρώτο σημαντικό παιχνίδι της διοργάνωσης. Όπως αποδείχθηκε στο τέλος αυτό ήταν που της στέρησε και την πρόκριση και όχι το διπλό της Λιλ στο Μιλάνο. Αν είχε πάρει αυτούς τους βαθμούς, την τελευταία αγωνιστική θα την ένοιαζε μόνο το δικό της αποτέλεσμα και όχι το τι θα έκανε η Λιλ.

Παρόλα αυτά δεν τέθηκε (και καλά έκανε) ποτέ θέμα προπονητή στην ΑΕΚ. Αυτό άλλωστε είναι και το σωστό και αυτή τη λογική υπερασπίζω.

Όταν κρίνεις και περνάς ένα προπονητή από το μικροσκόπιο, το σωστό είναι να έχεις τα ίδια κριτήρια και για τους υπόλοιπους.

Για παράδειγμα η ΑΕΚ είναι πρώτη με τρία στα τρία, έπαιξε καμία μπάλα τις προκοπής με τον Ατρόμητο και τη Βέροια και δεν την είδα ;

Πόσο μακριά ήταν από το Χ σε αυτά τα παιχνίδια ;

Ή έχει σχέση μέχρι στιγμής, το πρόγραμμα της ΑΕΚ με αυτό του Ολυμπιακού ;
Εκτός και αν ο ΠΑΟ και ο Άρης είναι ισοδύναμοι με τη Βέροια και το Λεβαδιακό.

Η πρωτοπόρος τι παραπάνω έχει δείξει μέχρι στιγμής με τα μεγαθήρια που έχει παίξει, από τον Ολυμπιακό ;

Ποια ήταν η κριτική και ο προβληματισμός για την ομάδα του Φερέρ που όποτε χάνει θυμάται το budget ; η μάσκα του Μπλάνκο ;

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει πιο νωρίς την προετοιμασία της λόγο C.L., είδε κανένας την ΑΕΚ πιο έτοιμη αγωνιστικά από τους υπόλοιπους ;

Γιατί λοιπόν ασχολούμαστε όλοι με τον Λεμονή ;

Σε λίγο όπως πάμε θα πιστέψουμε ότι ο Λεμονής είναι ο διάολος στο ποδοσφαιρικό και προπονητικό παράδεισο της Ελλάδας. Αν είναι δυνατόν !

Στο 6-2 με τον ΟΦΗ ήταν καλός προπονητής ;
Μπαααα… ο Γκαλέτι και ο Λούα Λούα ήταν παιχταράδες.

Στο 1-1 με τον Άρη ήταν κακός ;
Βέβαιααα… αφού η ομάδα πέταγε και με τις εγκληματικές επιλογές του, της έκοψε τα φτερά.

Δεν είμαι fan του Λεμονή αλλά δεν αντέχω την αδικία, ας αφήσουμε τον άνθρωπο να κάνει την δουλεία του ήσυχα και να τον κρίνουμε στην πορεία, αν αποδείξει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει τότε στο καλό κι ευχαριστούμε. Αυτό όμως δεν γίνεται μέσα σε ένα μήνα και με τέσσερα παιχνίδια.

3 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Αν η διοικηση δεν ειναι τελειως οτι να ναι,θα κρατησει τον προπονητη και θα τον κρινει αργοτερα.. Οχι απο 3 παιχνιδια αν ειναι δυνατον ποτε... Αλλοι εχουν ασυλια 3 χρονια και ο Λεμονης ουτε 3 ματς? Αδιανοητο...

Stratos είπε...

Μαζί σου...

kos7 είπε...

παιδία συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.δυστυχώς στην ελλάδα η λέξη υπομονή δεν υπάρχει.δεν είπε κανείς ότι ο λεμονής είναι μουρίνιο αλλα τον έχουν ξεσκίσει όλοι.στο πρώτο λάθος τον περιμένουν στη γωνία ,λες και δεν υπάρχει περιπτωση να μην κάνει λάθος ακόμα και ομεγαλύτερος προπονητής του κόσμου να ήταν.έτσι δεν μπορεί να λειτπυργήσει με καθαρό μυαλό και πιθανότατα θα υποπύπτει ακόμα πιο εύκολα σε λάθος.

 

blogger templates | Make Money Online