Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007

Άρης – Ολυμπιακός 1-1

Ο Ολυμπιακός χθες ήταν πολύ κακός.

Ήταν πιο κακός κι απ’ ότι με το παιχνίδι με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο. Χθες η τύχη μας χαμογελούσε κι εμείς τις γυρίζαμε την πλάτη. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε στην πρώτη και μοναδική φάση που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο (όχι ότι ο Άρης είχε παραπάνω) και δεν το εκμεταλλευτήκαμε αφού στο δεύτερο ημίχρονο αντί να πάρουμε το πάνω χέρι στο παιχνίδι, καθόμασταν και κοιτούσαμε τον Άρη να προσπαθεί να κάνει φάσεις, γιατί κι αυτός μόνο κατοχή μπάλας είχε χωρίς ουσία και έτσι φτάσαμε στην τιμωρία μας με την ισοφάριση από μια στημένη φάση στις καθυστερήσεις.

Δεν περίμενα να παίξουμε καμιά μπαλάρα, αλλά περίμενα να διαχειριστούμε καλύτερα και πιο έξυπνα το 0 – 1 και γι’ αυτό ξενέρωσα. Πιστεύω ότι οι παίχτες υποτίμησαν αυτούς του Άρη και θεώρησαν ότι αφού δεν απειλεί επιθετικά ο Άρης, θα τελειώσει έτσι το ματς και θα πάνε σπίτια τους. Αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς δεν…

Οι αλλαγές του Λεμονή δεν νομίζω ότι ήταν λάθος. Ο άνθρωπος έκανε κάτι λογικό, έβγαλε τον Λεντέσμα για να τον ξεκουράσει και ενόψει Βέρντερ και έβαλε τον ξεκούραστο Στολτίδη για να μπορέσει να τρέξει και περισσότερο στο κέντρο. Παράλληλα έβγαλε και το Κοβάσεβιτς, που μαζί με τον Λούα Λούα δεν κατάφεραν να απειλήσουν ούτε μια φορά τον Χαλκιά στα 63’ λεπτά που έπαιξαν μαζί και έβαλε τον Μαρκο Νε (που με απογοήτευσε γιατί βλέπω να μην παίρνει τις ευκαιρίες που του δίνει ο Λεμονής) για να γεμίσει το κέντρο να κρατήσει λίγο παραπάνω την μπάλα και να βγάλει και καμία μπαλιά στην κόντρα στους γρήγορους Γκαλέτι και Λούα Λούα, αφού ο Άρης πίσω είχε κενά στην προσπάθεια του να ισοφαρίσει. Η Τρίτη αλλαγή του Μήτρογλου δεν κρίνεται.

Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός χθες ήταν κακός. Δεν ξεχώρισε κανένας παίχτης ούτε καν ο σκόρερ Γκαλέτι. Ας μου βρει κάποιος έναν διακριθέντα του Ολυμπιακού μέχρι το 90’. Τι να έκανε δηλαδή ο Λεμονής σε μια ομάδα η οποία είναι όλη σε κακή μέρα ;

Αλλά ρε Τάκη αυτό με το χορτάρι τι το ήθελες ; γιατί δίνεις αφορμές για θάψιμο ;

Ας ελπίσουμε το χθεσινό ξενέρωμα να τους ταρακουνήσει λίγο όλους γιατί αλλιώς την Τετάρτη μας περιμένει κουλούρι στη Γερμανία.

4 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αφορμη για σχολια και θαψιμο στον Λεμονη δινουμε εμεις. Επισης οτι υπο αλλες συνθηκες αυτη η ομαδα ειχε ανετα τα 3 γκολ και δεν καταλαβαινω γιατι μετα το 60 πρεπει να βλεπω τον Λουα Λουα να μην αντεχει να τρεξει αλλο και να κυνηγησει τη μπαλα.

Stratos είπε...

Και βέβαια την αφορμή την δίνουμε εμείς, αλλά το θέμα είναι κατά πόσο την άποψη μας την έχουμε διαμορφώσει μόνοι μας ή με "βοήθεια".
Πολύ εύκολα γίνεται η τρίχα τριχιά.
Ποιος δεν είδε ότι ο Ολυμπιακός το Σάββατο δε βλεπότανε.
Αλλά και ποιος δεν βλέπει ότι τέτοιες εμφανίσεις, από μια "νέα ομάδα" με 4 επίσημα παιχνίδια έχουν λογική.
Ποιο προβάλλεται περισσότερο ;
Το δεύτερο, απλά το κρατάνε καβάτζα για το ενδεχόμενο που θα πάει καλά ο Λεμονής για να πούνε :
«…να είδατε που σας τα λέγαμε ; υπομονή ήθελε η ομάδα. Τα γράφαμε εμείς αλλά δεν μας άκουγε κανείς, γιατί εδώ στην Ελλάδα… μπλά… μπλα… μπλα »

Ανώνυμος είπε...

Και τι μας νοιαζει τι λενε οι αλλοι? Κριση εχουμε,μπαλα βλεπουμε,τα συμπερασματα δικα μας και ας γραφουν και ας λενε οι αλλοι οι καλοθελητες ΟΤΙ γουσταρουν!

Stratos είπε...

Συμφωνώ αλλά δυστυχώς όμως δημιουργείται κλίμα.

Πες πες πες στο τέλος κάτι μένει.

 

blogger templates | Make Money Online