Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2007

Τεστ - Άρης

Το σημερινό παιχνίδι με τον ΑΡΗ είναι πολύ δύσκολο και πολύ σημαντικό.

Προσωπικά πάνω από οποιαδήποτε καλή εμφάνιση θέλω την νίκη έστω και με μισό μηδέν.
Έτσι θα παραμείνουμε δυο βαθμούς πίσω από την κορυφή, έχοντας δώσει δύο δύσκολα ντέρμπι εκτός έδρας σε αντίθεση με την ΑΕΚ, που τα παιχνίδια της ήταν και είναι, με το σημερινό στη Λειβαδιά, πιο βατά.
Περιμένω μια εμφάνιση καλύτερη απ’ αυτή με τον ΠΑΟ και σε καμία περίπτωση αντίστοιχη του ΟΦΗ. Μέσα στο Καραϊσκάκη ναι, αλλά εκτός έδρας είναι και δύσκολο με τέτοιους αντιπάλους και πολύ νωρίς για τέτοιες προσδοκίες από αυτή την ομάδα.

Αυτό που δε θέλω να δω, είναι να φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη.

Από κει και πέρα μια νίκη θα έχει σημαντικό αντίκτυπο και στην ψυχολογία της ομάδας ενόψει Βέρντερ την Τετάρτη. Επίσης η ομάδα θα αποφύγει και τις παραδοσιακές μουρμούρες αν κάτι στραβώσει και θα πάει πιο συγκεντρωμένη.

Και κάτι ακόμα… πριν εορτής…

Με βρίσκει σύμφωνο η επιλογή του Λεμονή να ξεκουράσει τον Τοροσίδη και τον Στολτίδη. Αν θέλεις να έχεις ένα καλό σύνολο, θα πρέπει να εμπιστεύεσαι όλους σου τους παίχτες για να είναι πάντα ετοιμοπόλεμοι και να νοιώθουν το ίδιο χρήσιμοι, είτε είναι βασικοί είτε όχι και όχι παρακατιανοί ή λύσεις ανάγκης. Εύχομαι στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν, να δούμε κι άλλες τέτοιες αλλαγές στα πλαίσια του rotation και να κάτσουν στον πάγκο όλοι μηδενός εξαιρουμένου. Έτσι δημιουργείς και κίνητρο οι μη βασικοί να γίνουν βασικοί μέσα από δύσκολα παιχνίδια και όχι από φιλικά κεκλεισμένων των θυρών στο Ρέντη.

Α ! και κάτι τελευταίο... το παιχνίδι είναι ΑΡΗΣ - Ολυμπιακός και όχι Μπάγιεβιτς - Ολυμπιακός όπως προσπαθούν να μας περάσουν κάποιοι.

 

blogger templates | Make Money Online