Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2007

Πριν τη σέντρα

Η λογική μου λέει ότι το ντέρμπι με το βάζελο είναι ένα ξερό Χ, αλλά και Under στη γλώσσα του στοιχήματος. Πιστεύω ότι οι δυο ομάδες έχουν περισσότερα να χάσουν, παρά να κερδίσουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι έτσι θα είναι πολύ πιο προσεχτικές για να αποφύγουν τα δυσάρεστα.
Στο Παναθηναϊκό θα επανέλθουν οι μνήμες της ένδοξης τελευταίας δεκαετίας και στο Ολυμπιακό η κλασσική μουρμούρα για τον Λεμονή.
Είναι φορές που νομίζω ότι αυτή η μουρμούρα θα πρέπει να είχε πρωτοξεκινήσει πριν ακόμα γεννηθεί ο άνθρωπος αλλά τέλος πάντων…
Υπό αυτό το σκεπτικό ένα Χ τους βολεύει και τους δύο, ειδικά αν δε θα καταφέρει κάποιος να πάρει από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού και να “ψαρώσει” τον αντίπαλο.

Παρόλα αυτά πιστεύω ότι μπορούμε να φύγουμε με το 2, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να χάσουμε απ’ αυτόν τον Παναθηναϊκό όσο ασύνδετη και νέα σαν ομάδα να είμαστε.

Ας ελπίσουμε, αν και πολύ χλομό, τουλάχιστον σε ένα καλό παιχνίδι.

Και κάτι τελευταίο… το πιτσιρικά του Μουνιόθ, το Νίνη… πάνε διακριτικά να τον περάσουν στην πίσω γραμμή ή είναι τόσο πολύ καλύτερος ο Δημούτσος του Βέλιτς ;

 

blogger templates | Make Money Online