Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 6-2

6 – 2 και λίγα ήταν…

Το παιχνίδι πήγε κατ’ ευχήν. Βάλαμε 6 γκολ, χάσαμε 4-5 πολύ καλές ευκαιρίες, δεν μας δόθηκαν 2 πεντακάθαρα πέναλντι (συν ότι πριν το γκολ του Τζόλε, προηγήθηκε άλλο ένα στον Κωνσταντίνου) και παίξαμε ωραίο, επιθετικό και χορταστικό ποδόσφαιρο που παρακαλούσες να μην τελειώσει.

Η ομάδα ξέσπασε.

Πιστεύω ότι θα δούμε κι άλλα τέτοια παιχνίδια στο Καραϊσκάκη. Η φετινή ομάδα είναι πολύ πιο ποιοτική και γρήγορη απ’ ότι ήταν πέρσι που υπήρχε μόνο ο Καστίγιο να τρέχει. Το είχα πει το καλοκαίρι και το ξαναλέω και τώρα, είναι ευεργετικό για την ομάδα και τον τρόπο παιχνιδιού της, ότι έφυγε ο Ριβάλντο. Τα 2-3 μαγικά που έκανε ο Ρίμπο σε κάποια παιχνίδια τα βλέπουμε και τώρα σε πιο γρήγορη μάλιστα ταχύτητα από τους παιχταράδες Γκαλέτι και Λούα Λούα. Η ομάδα φέτος δείχνει 2 ταχύτητες πιο γρήγορη απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια, τουλάχιστον όσο αφορά την κόντρα.

Όταν αυτοί οι παίχτες δέσουν σαν ομάδα και μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου, είμαι σίγουρος ότι θα μας χαρίσουν πολλές όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Η ομάδα χθες κέρδισε μια εβδομάδα ησυχίας με την επιβλητική της εμφάνιση και αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή, για να μπορέσει να συγκεντρωθεί και δουλέψει για το επόμενο κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι με τον ΑΡΗ στη Θεσσαλονίκη.
Παιχνίδι που προσφέρεται βέβαια για ψάξιμο γωνίας στο δεκάρικο από τους αγαπητούς μας "φίλους".

2 Σχολια:

kos7 είπε...

όπως έγραψα και σε άλλο blog το σημαντικότερο είναι ότι θα δουλέψει η ομάδα με ηρεμία, για τα δυο δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.επιπλέον το γεγονός ότιέδειξε στοιχεία ομάδας που δουλεύει και έχει πλάνο.κάποια στιγμή αυτά θα φανερωθούν και στον αγωνιστικό χώρο.

Stratos είπε...

Συμφωνούμε φίλε μου

Το θέμα είναι ποιος διαφωνεί γιατί βλέπω ότι οι περισσότεροι αντιλαμβανόμαστε πλήρως την κατάσταση στην ομάδα.

Ποιοι τρώνε τέλος πάντων το "τυρί" ;

ΥΓ. ξέρω που το έγραψες. :)

 

blogger templates | Make Money Online