Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2007

Ηλεκτρονικά εισιτήρια

Προς αναμονή των παιχνιδιών των εθνικών μας ομάδων μπάσκετ και ποδοσφαίρου, καθώς και του αυριανού φιλικού με τον Ερυθρό Αστέρα, θέλω να κάνω μόνο μια ένσταση και μια πρόταση όσο αφορά το νέο τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων μας.

Η ένσταση μου έχει να κάνει με τον αριθμό των εισιτηρίων που θα έχει δικαίωμα να προπληρώσει και να κλείσει ο καθένας μας. Τα τρία εισιτήρια θεωρώ ότι είναι πολλά αν αναλογιστούμε το συνολικό αριθμό των εισιτηρίων που θα διατίθενται ηλεκτρονικά μέσο internet. Μακάρι το Καραϊσκάκη να είχε χωρητικότητα 50.000 θεατών και να κλείναμε από 4 εισιτήρια ο καθένας, αλλά δυστυχώς δεν έχει. Η ένσταση μου λοιπόν, γίνεται περισσότερο για πρακτικούς λόγους αφού αν αφαιρέσουμε τα διαρκείας, τις προσκλήσεις κτλ, μένουν λιγότερο από 15.000 εισιτήρια. Άρα μιλάμε για 5.000 περίπου τυχερούς σε κάθε αγωνιστική. Φανταστείτε μόνο τι θα γίνεται στα “καλά” παιχνίδια στο site… Με αυτόν τον τρόπο αυτοί που δεν θα έχουν κουνήσει το δαχτυλάκι τους για ένα εισιτήριο, θα είναι διπλάσιοι από αυτούς έκαναν όλη την δουλειά και πολύ πολλαπλάσιοι από αυτούς που προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η πρόταση μου λοιπόν είναι, ότι το 1+2 (3 σύνολο) θα μπορούσε να ισχύει μόνο σε περίπτωση μιας οικογένειας. Δηλαδή ενός πατέρα με τα δύο του παιδιά και αφού το ένα από τα δύο (ή και τα δυο) θα είναι ανήλικο. Το 1+1 (2 σύνολο) πιστεύω ότι είναι η καλύτερη και η πιο δίκαια λύση αφού δίνει το δικαίωμα σε περισσότερο κόσμο να κάνει μόνος του το κουμάντο του, χωρίς να εξαρτάται από την πιστωτική κάρτα του φίλου του. Εκτός του ότι θα είναι γνωστά τα στοιχεία του κάθε οπαδού σε περισσότερα εισιτήρια. Άρα και θεωρητικά πάντα λιγότερος κίνδυνος έκτροπων.

 

blogger templates | Make Money Online