Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007

UEFA και 5 στα 5 !

Ποιος θα μας το ‘λεγε ότι θα κάναμε πέντε νίκες και θα τον πιστεύαμε…
Τα χθεσινά μηνύματα που πήραμε, μόνο αισιοδοξία μπορούν να μας φέρουν μπας και δούμε καλύτερο πρωτάθλημα φέτος. Με δύο λόγια…

Λάρισα – Μπάκμπερν 2- 0
Η ΑΕΛ έκανε το θαύμα της. Πάτησε τους Άγγλους και μάλιστα την αδικεί και το σκορ αφού ένα γκολ ακόμα το είχε. Ήταν καλύτερη απ’ ότι θα περίμενε κι ο ποιο αισιόδοξος. Στη ρεβάνς αν δε φοβηθεί και ψαρώσει, πιστεύω ότι έχει τύχη αρκεί ν’ αντέξει το ρυθμό των Άγγλων.

Σοσό – Πανιώνιος 0 - 2
Πίστευα σε ένα θετικό αποτέλεσμα πρόκρισης του Πανιωνίου γιατί και αυτός είναι καλός αλλά και οι Γάλλοι χάλια. Δεν πίστευα όμως με τίποτα σε ένα 0 – 2. Στη ρεβάνς ο Πανιώνιος απλά θα πρέπει μόνο να κατέβει γήπεδο. Αν πάρει και τη νίκη, που μπορεί χαλαρά, ακόμα καλύτερα.

ΑΕΚ – Σάλτσμπουργκ 3 - 0
Χαλαρά η ΑΕΚ, μια ομάδα που απογοήτευσε. Περίμενα να δυσκολευτεί περισσότερο από τη διαφημισμένη ομάδα του Τραπατόνι. Διαδικαστικού χαρακτήρα η ρεβάνς και αν δεν βαρεθούνε, μπορούνε και το διπλό έτσι όπως είδα τους Αυστριακούς.

Αρντμέντια – Παναθηναϊκός 1 – 2
Σαφώς καλύτερος ο Παναθηναϊκός από μια ομάδα ανύπαρκτη, αλλά και με πρόβλημα στο γκολ αφού έπρεπε να το καθαρίσει, βάση απόδοσης, πολύ πιο νωρίς το παιχνίδι. Η ρεβάνς τυπική διαδικασία…

ΑΡΗΣ – Σαραγόσα 1 - 0
Ο ΑΡΗΣ πήρε μια πολύτιμη και καθαρή νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή Ισπανική ομάδα. Και ισοπαλία να ερχότανε το ματς κανένας μας δε θα μπορούσε να τους πει τίποτα. Στη ρεβάνς βέβαια έχει πολύ δύσκολο έργο, αλλά λογο συμπάθειας πιστεύω ότι ο Ντούσκο θα την στήσει καλά την ομάδα και θα παλέψει όσο μπορεί απέναντι στο θηρίο.

Εν κατακλείδι…
Περνάνε οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Πανιώνιος.
Το παλεύει η Λάρισα με αρκετές ελπίδες.
Και πάει για το θαύμα ο ΑΡΗΣ.

Και τρεις ομάδες να βάλουμε στους ομίλους θεωρώ ότι είναι μεγάλη επιτυχία. Για τέσσερις δεν το συζητώ καν…

2 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Φοβερό αυτό που έγινε πέντε στα πέντε δεν ξαναέγινε μπράβο και στους πέντε
Και καλή επιτυχία στις ρεβάνς .
Στα προγνωστικά συμφωνώ μαζί σου μακάρι να περάσουν όλοι.
Γενικά κάναμε 5 νίκες μια ισοπαλία μονο ο ολυμπιακός μας έκανε χαλάστρα.

Stratos είπε...

Εμείς φίλε ξεχωρίζουμε, δεν πάμε με τη μάζα. :)

 

blogger templates | Make Money Online