Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007

Περί Κυριάκου

Με αφορμή το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ και το ενδεχόμενο συζήτησης και μεταγραφικών θεμάτων, είναι πολύ πιθανό τα πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Σωτήρη Κυριάκου.

Η θέση μου πάντα είναι, ότι οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής εγνωσμένης αξίας, επιθυμεί και θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό για να προσφέρει, με το καλό να έρθει.

Δεν με νοιάζει τι ομάδα μπορεί να είναι και που έπαιζε μπάλα προηγουμένως, εμένα με νοιάζει να είναι καλός ποδοσφαιριστής.
Δηλαδή θα μας κακόπεφτε ; υπάρχουν πολύ κεντρικοί αμυντικοί στην Ευρώπη σαν κι αυτόν ;
Τουλάχιστον τον Κυριάκο τον έχουμε δει δεκάδες φορές και ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει, αν και ο ίδιος θελήσει να έρθει.

Το ότι θα βοηθήσει και θα δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα, το θεωρώ σχεδόν σίγουρο. Από ‘κει και πέρα είναι καθαρά θέμα του Λεμονή και του Ίβιτς, που είναι και οι αρμόδιοι, να αποφασίσουν. Αν αυτοί κρίνουν ότι ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι απαραίτητος στην ομάδα για να υλοποιήσει τα σχέδια της, πρέπει να αποκτηθεί.

Και όσο αφορά την αντιπάθεια που έχουν κάποιοι από εμάς στον Κυριάκο για την αγκωνιά στο Τζιοβάνι, εμένα δεν μου λέει απολύτως τίποτα γιατί έκανε ότι μπορούσε για να βοηθήσει την ομάδα του… και το κατάφερε.
Για μένα αντιθέτως, αυτός είναι και ένας από τους λόγους που τον θέλω. Δεν επικροτώ την ενέργεια, αλλά δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν είναι αγγελικά πλασμένο και πάρα πολλές φορές ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

9 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Εχω ριξει απιστευτο βρισιμο στον Κυργιακο αλλα μετα απο εσωτερικες συζητησεις με τον εαυτο μου (:P) κατεληξα οτι αφου μας εχουνε πρηξει τοσο πολυ και τον θελουμε με τα χιλια και ιβιτς και λεμονης ε τοτε ας βγαλουμε το σκασμο και ας ερθει.Αρκει ολοι να ειναι προετοιμασμενοι οταν ερθει να συμπεριφερθουν ετσι ωστε σε τελικη να μην εχει ερθει αδικα..

Stratos είπε...

Και ποιός δεν είχε ρίξει... αλλά άλλο τότε άλλο τώρα.

Αν παίζαμε για παράδειγμα πέρσι με την Αθλέτικο Μαδρίτης μπορεί να βρίζαμε και τον Γκαλέτι... δεν ξέρεις.
Για μένα δεν λέει τίποτα αυτό αρκεί όταν φορέσεις τη φανέλα της ομάδας μου να τα δίνεις όλα.

Μαλάκες υπάρχουν σε κάθε κερκίδα. Να είσαι σίγουροι ότι ΑΝ ΕΡΘΕΙ σίγουρα κάποιοι θα τον βρίσουν και ας φοράει τη φανέλα του θρύλου.

Εδώ ρε συ βρίσαν τον Παπαλουκά, τι ψάχνεις να βρεις...

Ανώνυμος είπε...

Καλα τωρα μη συγκρινουμε τον γαυρο παπαλουκα με τον κυργιακο.Ασε που οτι εγινε τοτε στον κορυδαλλο με τον θοδωρη συν τις μαλακιες του σουμποντιτς τωρα το λουζομαστε ολοι οι γαυροι.
Δεν ξερω ρε συ,βλεπεις και ξαναβλεπεις τον ζιο να κλαιει επειδη εφυγε απο τον Ολυμπιακο και μετα διαβαζεις οτι ερχεται ο κυργιακος στο Θρυλο.Ε μου καθεται καπως.

kos7 είπε...

παιδιά νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά.Μας κάνει τη δουλειά ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστης? νομίζω πως ναι,αλλα αρμοδιοτεροι ειναι ο λεμονης και ο ιβιτς.αφου τον θέλουν πρεπει να ερθει.νομίζω ότι θα τα δίνει ολα χωρίς αυτο να συνεπαγεται ότι θα πιάσει απαραιτήτως, αν και τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιου ταιριάζουν στην ομάδα μας.όσον αφορά το παρελθόν έκανε μια ενέργεια αντιεπαγγελματικη αλλα δεν καταδικα΄ζουμε κάποιον για ενα λάθος.τελοσπάντων ας έρθει πρώτα και θα κριθει για την αγωνιστική του παρουσια, που είναι και το ζητούμενο για κάθε παικτη.

kos7 είπε...

redfan όσο αναφορά το τζο, προσφερε πολλα-μπορουσε περισσότερα- αλλα πρεπει να προχωρήσουμε μπροστα.πάνω από ολους ηταν, ειναι και θα ειναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η προοδος του.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα οτι πανω απο ολα ειναι ο Ολυμπιακος.Και για τον Ζιο ειναι και γενικοτερο.Δεν ξερω κατι εκπροσωπει για μενα και για αρκετους αλλους.Κατι που δεν εκπροσωπει ο Κυργιακος.Εχω ξαναπει οτι αν τον θελουν τοσο πολυ ας τον φερουν και εγω δεν θα πω κουβεντα.Ειδικα αν βοηθησει την ομαδα..

Stratos είπε...

redfan
Δεν συγκρίνω τον Παπαλουκά με τον Κυριάκο, απλά λέω ότι αφού το IQ κάποιων έφτασε στο σημείο να βρίσουν τον πρώτο, φαντάσου τον δεύτερο...

Ο Τζιοβάνι πρόσφερε πολλά στον Ολυμπιακό, αλλά θα μπορούσε να προσφέρει πολύ περισσότερα.

Τώρα όσο αφορά τα δάκρυα και του Τζιοβάνι και του Ριβάλντο, εμένα προσωπικά σ' αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Παίχτες όπως αυτοί οι δύο, παίζουν πρώτα για την πάρτη τους και το δικό τους "εγώ" και μετά για την ομάδα.
Για να μην αναφέρω την Εβραϊκή σχέση που έχουν με τα χρήματα. Ο Τζιοβάνι γύρισε μετά από ένα χρόνο στην Ελλάδα και το πρώτο πράγμα που είπε ήταν ότι ακόμα του χρωστάνε λεφτά. Για τέτοια αγάπη μιλάμε...
Με τέτοιους παίχτες εγώ δε δένομαι όσο καλοί και να είναι. Τα προβλήματα που δημιουργούσαν στη ομάδα ήταν πάρα πολλά και συνεχόμενα, εκμεταλλευόμενοι τα ονόματα τους, την αγάπη του κόσμου και την αδυναμία που τους είχε ο πρόεδρος.
Το σκηνικό δε του Ριβάλντο με τα δάκρια, συγνώμη αλλά μόνο αφελής πρέπει να είσαι για να χάψεις.
Όταν θα έρθει στο Καραϊσκάκη θα τον χειροκροτήσω για όσα όμορφα πράγματα μου πρόσφερε, αλλά μέχρι εκεί. Θα φερθώ επαγγελματικά όπως εκείνος ξέρει…

Το θέμα είναι μεγάλο και συγνώμη που ξέφυγα. Την άποψη μου μπορείς αν έχεις υπομονή, να την διαβάσεις στο παλιό μου Blog, το «ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ» τότε που διαδραματίζονταν τα γεγονότα με τον Ρίμπο.

kos7
Χαίρομαι που συμφωνούμε… πάνω απ’ όλα το καλό της ομάδας και μετά όλα τ’ άλλα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο με τον Ριμπο και τα δακρυα παντως δεν εχει καμια σχεση με αυτα του Ζιο..Anyway!Παμε παρακατω..

Stratos είπε...

Ναι σίγουρα, δεν αμφιβάλλω... έχεις δίκιο.

Του Τζιοβάνι έκρυβαν και ένα πραγματικό συναίσθημα, όντως 5 χρόνια ήταν αυτά δεν είναι μικρό πράγμα, σε αντίθεση με του Ρίμπο που έκρυβαν ευρώπουλα.

 

blogger templates | Make Money Online