Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

Ολυμπιακός – Ταού 95-90

Τον πετύχαμε χθες τον σκοπό μας και ξεκινήσαμε με το δεξί.

Στη φάση που βρίσκεται αυτή, η για άλλη μια φορά νέα ομάδα, είναι πολύ σημαντικό να μην έχει βαθμολογικές απώλειες. Ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε γιατί είναι μόλις το δεύτερο επίσημο παιχνίδι, μετά από αυτό με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου ήταν πάρα πολύ καλός και ουσιαστικός. Εκεί νόμιζα ότι τελείωσε το παιχνίδι. Το κακό βέβαια είναι ότι αυτό νόμιζαν και οι παίχτες της ομάδας μας, με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο να μας φύγει η ψυχή, γιατί δεν ήταν μόνο το ότι χάθηκε η διαφορά των 18 πόντων και πηγαίναμε πλέον πόντο πόντο, αλλά και η όλη αντίδραση της ομάδας, που θύμιζε πάρα πολύ τα περσινά «ένδοξα» παιχνίδια μας, όπου πηγαίναμε από το ζενίθ στο ναδίρ σε χρόνο dt.

Χωρίς να έχει η γνώμη μου την παραμικρή βαρύτητα, θα ήθελα να δω να αγωνίζονται λίγο περισσότερο ο Βασιλειάδης και ο Παπαμακάριος και έστω και για λίγο οι Μαυροκεφαλίδης και Μπλάκνεϊ.

Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι είχαμε τέσσερεις παίχτες σε σχεδόν 20 πόντους ο καθένας.
(Μασιγιάουσκας 21, Τζάκσον 21, Γκριρ 20, Γουντς 19)
Αν μη τι άλλο είναι αξιοσημείωτο.
Όπως με εντυπωσίασε και ο Τζάκσον, ο οποίος έπαιξε με τις βαλίτσες στο χέρι και έβαλε 21 πόντους. Δηλαδή όταν τις αφήσει και ελευθερωθούν τα χέρια του τι θα κάνει ;
Πολύ καλή κι παρουσία του Πρίντεζη. Έδωσε ενέργεια σε αυτό το λίγο χρόνο που έπαιξε και βοήθησε πολύ, ελείψη και του Βασιλόπουλου.

Αυτό που δεν μου άρεσε, ήταν στο τέλος όταν ο Μπουρούσης πήρε δύο συνεχόμενες άστοχες προσπάθειες τριών πόντων, μετά το κάρφωμα που είχε κάνει λίγο πριν στον αιφνιδιασμό και ενώ το παιχνίδι ήταν σε κρίσιμο σημείο. Μου δείχνει αγωνιστική απειθαρχία.

Και με αυτή την ομάδα, θα πρέπει να κάνουμε πολύ υπομονή και να ελπίζουμε ότι θα φανούμε καλύτεροι και πιο αξιόπιστοι από πέρσι.

Για την ιστορία :

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 26-20, 55-37, 70-65, 95-90

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πίνι Γκέρσον) : Γουντς 19, Μασιγιάουσκας 21, Μπουρούσης 10, Γκριρ 20, Πρίντεζης 2, Τεόντοσιτς 2, Τζάκσον 21, Μπλάκνεϊ, Παπαμακάριος, Μαυροκεφαλίδης, Βασιλειάδης

ΤΑΟΥΓΚΡΕΣ (Νέβεν Σπάχια) : Πριτζιόνι 8, Πλάνινιτς 19, Τελέτοβιτς 19, Σπλίτερ 11, Μάικλ 9, ΜακΝτόναλντ 9, Βιντάλ 5, Γκαρσία, Φερνάντεθ

2 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Αλλαξαμε τοσους παιχτες και φετος αλλα αυτο το πραγμα.. +20 στο ημιχρονο και τρεχουμε μετα..
Παντως επαθα πλακα με τον Τζακσον βοηθησε παρα πολυ.Ο Ματσε πηρε τ'οπλο του που λεμε και ο Γουντς εκανε τα δικα του..Βλεπουμε κιολας νομιζω πως ο Γκριρ ειναι μια σκαλα ανωτερος του πεν.Ο Πριντεζης αν και απειρος ακομα ειναι το τελειο μπακ απ του βασιλοπουλου.

Stratos είπε...

Να δούμε...
Είμαι κάπως επιφυλακτικός όσο αφορά τον Γκέρσον.

 

blogger templates | Make Money Online