Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007

Ανωτερότητα

Η επαφή μου με τα αθλητικά δρώμενα αυτό τριήμερο, λόγο και πάλι ενός γάμου, είναι επιεικώς ανύπαρκτη.

Άκουσα χθες κάποια στιγμή ότι η ΑΕΚ κέρδισε το Σάββατο 1-0 τη Λάρισα.
Προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ και λίγο αργότερα έμεινε και με δέκα παίχτες για 80 λεπτά περίπου, μετά την αποβολή του Μάχο. Αυτό όμως που δεν είχα ακούσει και άκουσα σήμερα το πρωί, είναι ότι υπήρξε ένα πέναλτι και ίσως και αποβολή στην ίδια φάση, υπέρ της Λάρισας. Δε ξέρω σε πιο λεπτό.
Μέχρι εδώ εντάξει… δεν μου έκανε κάποια εντύπωση το γεγονός γιατί αυτά συμβαίνουν. Και υπέρ των «μεγάλων» συμβαίνουν συχνότερα.

Αυτό όμως που με παραξένεψε πολύ ήταν οι δηλώσεις του Δώνη, ο οποίος είπε ότι η διαιτησία δεν επηρέασε το αποτέλεσμα και κοινώς ότι δεν τρέχει και τίποτα !!! Ανωτερότητα από τον προπονητή της Λάρισας. Ο οποίος πριν δυο εβδομάδες, μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, νόμιζες ότι τον σφάζανε και δήλωνε ότι ντρέπεται που εργάζεται στην Ελλάδα. Δεν άντεξε την αδικία…

Στο Περιστέρι η Λάρισα έχανε ήδη 1-0 όταν συνέβη το απίστευτο 2-0 με το Λουτσιάνο. Η φάση αυτή ήταν η αφορμή για ολόκληρη επανάσταση στη Λάρισα και στη superleague, με αποκορύφωμα την παραίτηση Πηλαδάκη. Φτάσανε στο σημείο να ζητάνε από τον Ατρόμητο να βγει και να ζητήσει συγνώμη από τη Λάρισα για το λάθος του διαιτητή που στο φινάλε δεν αλλοίωσε και κανά αποτέλεσμα.

Εγώ τώρα σαν αφελής ρωτάω… αν δεν σου δίνεται ένα πέναλτι και μια αποβολή σε μια φάση στην οποία μπορείς να ισοφαρίσεις και να «κλειδώσεις» το παιχνίδι στο Χ, αφού ο αντίπαλος σου θα αγωνίζεται πλέον με 9 παίχτες, (άντε λέω εγώ έστω και με 10) τότε κύριε Δώνη ποια είναι αλλοίωση ;

Και μη μου κανείς ότι η Λάρισα δεν έκανε και τίποτα σπουδαίο για να δικαιούται το Χ, γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι μια φάση αρκεί στο ποδόσφαιρο για να κάνεις τη ζημιά. Η εθνική μας πήρε ολόκληρο Euro με μια φάση σε κάθε παιχνίδι.

Αν το ίδιο είχε συμβεί σε παιχνίδι με την Καλαμαριά θα είχανε την ίδια αντίδραση ;

Δεν ξέρω αλλά πολύ επιλεκτική μου φαίνεται η αντίδραση τους, εκτός και αν αντιδρούν εκεί που τους παίρνει για δικούς τους λόγους

4 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Εν τελει πρεπει να ειμαστε και λιγο χαζοι,αφου δεν καταλαβαινουμε τι σκτ συμβαινει γυρω μας...οταν αφορα την αεκ.Το προχθεσινο ηταν ενα απο τα πιο κραυγαλεα πεναλτυ που μπορουν να γινουν σωστα? σωστα. Δεν το ειδε ο κασναφερης,λεμε τωρα,οι εποπτες?Ο Δωνης???? Δηλαδη με τον ατρομητο που μπορεις να τον κοντραρεις σε δυναμικοτητα γινεται ο χαμος,του χαμου και με την αεκ που προφανως αλλιωσε το αποτελεσμα κανεις την παπια?Γιατι ρε μαγκα?
Και ερχεται και δενει το γλυκο οταν η πειθαρχικη βαθμολογει τον κασναφερη με 8.4 ... ε,τωρα ποιος κοροιδευει ποιον ρε γμτ? Που εισαι ντεμη εξυγιαντη??

Stratos είπε...

Σώπα...
Έβγαλε ανακοίνωση η Λάρισα.
Άλλαξαν γνώμη.

Ντέμης ; τι είναι αυτός ;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ διάβασα δηλώσεις του Δωνη χτεσινές που διαμαρτύρονταν για
Τον Κασναφερη μάλλον περίμενε να δει την φάση στην τηλεόραση.
Τώρα για την Αεκ η αλήθεια είναι ότι το περνάνε στα ψιλά τα μμε
Το έχω παρατηρήσει υπάρχει μια επιείκεια προς ην Αεκ.

Stratos είπε...

Μόνο επιείκεια ;

Ποιο πολύ σε στραβωμάρα μου φέρνει.

 

blogger templates | Make Money Online