Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007

Κρίμα


Διάβασα και άκουσα σήμερα το πρωί, ότι οι εργομετρικές εξετάζεις στις οποίες υποβλήθηκε χθες το πρωί ο Σόφο, δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το αντίθετο μάλιστα, με αποτέλεσμα η διοίκηση της ομάδας να σκέφτεται ακόμα και τη διακοπή του συμβολαίου του, μέχρι να φτάσει σε σημείο να μην κινδυνεύει η υγεία του και να μπορεί να χαρακτηριστεί αθλητής.

Σύμφωνα με δική του δήλωση, ζυγίζει 182 κιλά !!!
Μα τι στα κομμάτια έκανε τόσους μήνες ;

Δεν ξέρω τι γίνεται με το Σόφο και αν φταίνε και “άλλοι” για την κατάσταση που έχει βρεθεί, όσο αφορά το βάρος του, αλλά για μένα μοναδικός υπεύθυνος για αυτό το πρόβλημα, είναι μονάχα ο ίδιος.
Τα αγωνιστικά θέματα είναι κάτι διαφορετικό.
Εδώ όμως μιλάμε για την υγεία του, είναι ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει… είναι δυνατόν να μην μπορεί να ελέγξει το βάρος του ; να θέτει σε κίνδυνο τον εαυτό του ;
Εκτός και αν το παλικάρι έχει κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας, που δεν του επιτρέπει να έχει τον πλήρη έλεγχο του βάρους του. Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά ισχύει ;

Είναι κρίμα να βλέπεις έναν ταλαντούχο αθλητή που η ζωή, στο αθλητικό της κομμάτι, του τα έχει φέρει όλα δεξιά και του έχει δώσει τόσες πολλές ευκαιρίες, να τις κλωτσάει όλες.
Και από την άλλη να βλέπεις πολλούς ταλαντούχους αθλητές, να χύνουν ποτάμια ιδρώτα και προσπάθειας στις προπονήσεις, να στερούνται πολλά απλά πράγματα, να ζούνε και ν’ αναπνέουν γι’ αυτό που κάνουν και να παρακαλάνε για μια και μόνο ευκαιρία.
Μια ευκαιρία που θα τους βοηθήσει να κάνουν ένα βήμα παραπάνω και θα τους δώσει το δικαίωμα να ελπίζουν σε μια καριέρα.

Είναι πραγματική ειρωνεία… κρίμα !

6 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αγγελοπουλος του προτεινε τροπους για να τον βοηθησει.Ο Σοφο δεν δεχτηκε και ειπε οτι θα δουλεψει με τον δικο του τροπο.Να τα αποτελεσματα λοιπον.Κριμα,αλλα αλλη υπομονη δεν υπαρχει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σοφο έχει τεράστιες δυνατότητες αλλα δυστυχώς γι αυτόν δεν τις εκμεταλλεύεται.

Stratos είπε...

ο Σόφο έχει δυνατότητες αλλά δεν έχει μυαλό...

dora είπε...

Νομίζω ότι ο τίτλος σου τα λέει όλα: Κρίμα....

kos7 είπε...

δεν υπάρχει κρίμα....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΚΑΛΟΥΣ BLOGGERS...

 

blogger templates | Make Money Online