Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

Περί Ευρώπης

Ας ξεκινήσουμε με τα δικά μας.

--- Θα ήθελα πολύ εκείνο το βράδυ να έβλεπα τις φάτσες των “κυνηγών”, όταν είδαν το “θήραμα” τους να κάνει το μοιραίο κατά τη γνώμη τους λάθος. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς, πριν προλάβουν να ξεγουρλώσουν τα μάτια τους και να τρέξουν τα σάλια τους στο χαρτί από την απίστευτή ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε… στο επόμενο λεπτό ισοφάρισε ο Στολτίδης.
Το θήραμα προς στιγμήν τη γλίτωσε…

--- Μέχρι την Τετάρτη το βράδυ η μισή Ελλάδα είχε κτίσει πολυκατοικίες δέκα χρόνια τώρα, χάρη στο σερί του Ολυμπιακού στα εκτός έδρας. Ως δια μαγείας λοιπόν αυτή τη μέρα, όλοι έβλεπαν και έπαιξαν κιόλας τον Ολυμπιακό διπλό !!!
Σε καλή μεριά παιδιά και πάντα τέτοια !!!

--- Το αποτέλεσμα πρέπει να έπιασε αρκετά απροετοίμαστα τα “αφεντικά” κάτω στη πλατεία Δαβάκη. Ούτε μνημόσυνο να είχαν. Τα λόγια έβγαιναν με το ζόρι από τους λαλίστατους κατα τ' άλλα, σε μια μέρα χαράς. Ποιος ξέρει ίσως να χρειάστηκε να ξαναγράψουν την εφημερίδα…

--- Εκείνο το βράδυ μάθαμε από τον γνωστό «Μπάμπη», ότι το παιχνίδι στη Βρέμη το πήραν οι παίχτες μόνοι τους και ότι αυτό με τον Άρη το έχασε ο Λεμονής. Αν μη τι άλλο ενδιαφέρον τρόπος σκέψης κάτω από την πίεση του μη αναμενομένου.

--- Ευτυχώς μετά στο καπάκι βγήκε και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, που παρόλο που ο άνθρωπος δεν είναι Ολυμπιακός, είπε το ποδοσφαιρικά αυτονόητο εξηγώντας το και μιλώντας για αυτό πέντε λεπτά, μπας και καταφέρει να καλύψει και τη χοντράδα που ακούστηκε νωρίτερα.

--- Δυστυχώς δημοσιογράφοι με την ποιότητα και το ήθος του Σωτηρακόπουλου οι οποίοι να σέβονται να αγαπάνε και να κατανοούν τη σπουδαιότητα αυτού που κάνουν είναι πολλοί λίγοι, μιας και ο χώρος τους έχει κατακλειστεί από “δημοσιογράφους” οπαδούς, μισθοφόρους, πωλητές, μάνατζερ, και πολλές άλλες ειδικότητες.

--- Γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει κανείς, ότι ο Ολυμπιακός δεν έκανε ένα κακό πρώτο ημίχρονο και ένα καλό δεύτερο, αλλά ότι το πρώτο «κακό» ημίχρονο, ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει να υπάρξει το δεύτερο «καλό» ;
Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.

--- Άκουσα χθες και τις δηλώσεις του κ. Σάββα Θεοδορίδη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Θέλω να πω ότι κατά τη γνώμη μου… “δεν το έσωσε”. Και θεωρώ ότι είναι καλύτερα για όλους μας, να τρενάρει για λίγο καιρό τις επόμενες του δηλώσεις του.

--- Πλάκα επίσης είχε, να ακούς δημοσιογράφους που έθαβαν τον Λεμονή, να λένε γι’ αυτούς που τον θάβουν άδικα. Πραγματικά απίστευτοι…

Όσο αφορά τώρα τα χθεσινά.

--- Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την πρόκριση τους στους ομίλους. Αν μη τι άλλο θα έχουμε να βλέπουμε και να ασχολούμαστε με πολλά ματσάκια.

--- Κατώτεροι του αναμενομένου η ΑΕΚ και ο Πανιώνιος, απροσδόκητα πάρα πολύ καλοί ο Άρης και η Λάρισα.

--- Ο Άρης κατά πρώτο λόγο και μετά η Λάρισα, έκαναν πραγματικούς άθλους. Τεράστιες προκρίσεις απέναντι σε “θηρία”. Εύχομαι ακόμα καλύτερη συνέχεια και στους δυο.
Εντυπωσιακοί ήταν κι οπαδοί της Λάρισας.

--- Καλύτερη απάντηση από την πρόκριση, δεν μπορούσε να δώσει ο Μπάγιεβιτς στον αλαζόνα Βίκτορ Φερνάντεθ.
Μπράβο ρε Ντούσκο !

--- Θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να προκριθεί η Λάρισα απέναντι σε μια καλή ομάδα της Premier League, έχοντας στο πάγκο της κάποιον Έλληνα προπονητή, που η μεγαλύτερη ομάδα που έχει προπονήσει είναι η Λάρισα ;
Θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να προκριθεί ο Άρης απέναντι σε μια πανάκριβη και καλή ομάδα της Primera Division, έχοντας στον πάγκο του έναν προπονητή με καριέρα μόνο στην Ελλάδα και “αποδεδειγμένα” ακατάλληλο για την Ευρώπη, και το όνομα του να τελειώνει σε -ιτς ;
Και βέβαια όχι…
Φέρτε μας ξένους ρεεε...... φέρτε μας ξένους μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα...... φέρτε μας τον Μουρίνιο...... φέρτε μας τον Καπέλο...... φέρτε μας τον Ιρουρέτα...... φέρτε μας ξανά τον Σόλιντ......
και μόλις φέρεται αυτούς...... φέρτε μας και γήπεδα...... φέρτε μας και παράγοντες...... φέρτε μας και διαιτητές...... και στο τέλος μην ξεχάσετε να μας φέρετε και δημοσιογράφους.
Να τ' αλλάξουμε όλα τα στραβά.

--- Εντυπωσιακή χθες η ΑΕΚ των αυτοματισμών και του Φερέρ. Αλήθεια, υπήρχε πιο αργή ενδεκάδα απ’ αυτή που έπαιξε χθες ;

--- Αν δεν ήταν πλαστικό το χορτάρι όμως...

7 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα χωραει πολλη απαντηση σε οτι εγραψες. Αρχικα για τον δημοσιογραφο που ειπες... Μετα το ματς με τον αρη οχι απλως εστησε τον Λεμονη στον τοιχο,τον κατακεραυνωσε λεμε. Μετα τη νικη με τη Βερντερ εγραψε οτι τη νικη αυτη την πιστωνει στους παιχτες,οπως τους πιστωσε και την ηττα με τον αρη.. ΡΕ ,τραβα παγαινε απο δω που λεμε και στο χωριο μου......
Οσο για τον Θεοδωριδη,τον αγαπαμε,τον εκτιμαμε,αλλα το ρημαδι δεν πρεπει να ανοιγει συνεχεια.. Ανοιξε το για να κριτικαρεις αυτους που πραγματικα πολεμανε τον Ολυμπιακο και ασε τον Λεμονη να κανει τη δουλεια του.. Αν ηξερες τοσα πολλα θα γινοσουν προπονητης.
Χτες εβλεπα παραλληλα τη λαρισα και την αεκ.Νταξει οταν εβαλε το γκολ η αελ πανηγυρισα και δεν πιστευα στα ματια μου.Τεραστια προκριση και αυτη και φυσικα ο αρης.. Καιρος ειναι ν αρχισουν να σεβονται λιγο και τις ελληνικες ομαδες..Στην αεκ φυσικα το χορταρι μπορει να τους φταιει,στον Ολυμπιακο οχι..ε?

Stratos είπε...

Βλέπω ότι συμφωνείς !

Τώρα ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικα και συμφωνω..

dora είπε...

Φίλε διάβασα πολύ προσεκτικά τα σχόλια σου και αν και δεν έχω προσωπική άποψη για όλα όσα γράφεις τα θεωρώ πολύ σωστά.
Θέλω να πω και εγώ κάτι...
Έλειπα τα τελευταία 6 χρόνια από την Ελλάδα και δεν είχα πολύ επαφή με το Ελληνικό ποδόσφαιρο και θα σου πω γιατί...
Τελευταία φορά που πήγα να παρακολουθήσω παιχνίδι ήταν πριν 4-5 χρόνια. Ήταν ένα Ευρωπαικό παιχνίδι του ΠΑΟ, δεν μπορώ να θυμηθώ με ποιόν έπαιζε.
Διασύρθηκε...
Ξέρεις τι μου έμεινε από εκείνο το παιχνίδι; Στην 11δα του ΠΑΟ έπαιζαν
μόνο 2 Έλληνες!!!!
Τότε ήταν που αποφάσισα ότι δεν αξίζει να ασχολούμε με το ποδόσφαιρο...το γύρισα στο hockey...
Είμαι στην Ελλάδα περίπου 7 μήνες και δειλά δειλά αρχίζω να παρακολουθώ ξανά...ποτέ όμως δεν νομίζω ότι θα ζήσω ο ίδιο πάθος και τις ίδιες χαρές όπως στο παρελθόν με τις ομάδες μας...ίσως μόνο με τις εθνικές...ίσως γιατί έμαθα να υποστηρίζω την ομάδα της "γειτονιάς" με τους παίκτες να είναι φίλοι μου και όχι κάποιοι ακριβοπληρωμένοι αστέρες αμφιβόλου ποιότητας και μηδενικής προσφοράς..

Για τους δημοσιογράφους δεν θέλω να πω τίποτα...δεν τους αξίζει(πλην εξαιρέσεων).

Συγχαρητήρια για το post σου!!!

Ανώνυμος είπε...

Baronos κάποιο λάθος κανείς αν είχες πάει πριν 5 χρονια αποκλείεται νε ειχες
Δει τον παναθηναϊκό να διασύρεται σε ευρωπαϊκό αγώνα καθώς είχε πολύ δυνατή
Ομάδα και είχε κάνει καλές πορείες άσε που η ενδεκάδα του αποτελούντων από Έλληνες καθώς οι περισσότεροι ήταν η βάση της εθνικής που πηρέ το ευρωπαϊκό.
Αν είχες πάει προπερσι τότε εντάξει γιατί και διασύρθηκε και ξένους πολλούς είχε στην ενδεκάδα.

Stratos είπε...

redfan
Το ξέρω και χαίρομαι φιλενάδα. :)

baronos
Φίλε σ' ευχαριστώ πολύ, γράφω μόνο τη γνώμη μου !
Δυστυχώς έχεις δίκιο, αλλά τα ίδια και χειρότερα ισχύουν σε όλα τα αναπτυγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης, και όχι μόνο.
Οι ομάδες είναι επιχειρήσεις και στα πλαίσια της ελεύθερης αγοράς...

open mind
Στράτο πρέπει να εννοεί ο baronos το 5-0 από την Μάντσεστερ. Ήταν το παιχνίδι που είχε προηγηθεί της δικιάς μας 7άρας από τη Γιουβέντους.
Τότε είχε βγει και το σύνθημα με τα ντόρτια στο ημίχρονο.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να λέει αυτό τις προηγούμενες δυο σαιζόν πλην της περσινής πηγαμε κατα διαολου .
Δεν το συζητάω ότι ηταν ξεφτίλα αμα τρως 5 γκολ είσαι ρόμπα ξεκούμπωτη

 

blogger templates | Make Money Online