Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2007

Ελλάδα – Βοσνία 3-2

3ος Όμιλος

1. Ελλάδα.......... 22 - (σε 9 αγώνες)
2. Τουρκία........ 18 - (σε 9 αγώνες)
3. Νορβηγία...... 17 - (σε 9 αγώνες)
4. Βοσνία.......... 13 - (σε 10 αγώνες)
5. Ουγγαρία...... 12 - (σε 10 αγώνες)
6. Μολδαβία....... 6 - (σε 10 αγώνες)
7. Μάλτα............ 5 - (σε 9 αγώνες)

Το καθαρίσαμε λοιπόν κι αυτό το ματσάκι με 3-2 και το καλοκαίρι θα είμαστε στο Euro. Ωραία…

Το παιχνίδι δεν μπόρεσα να το δω μιας και έπρεπε να τιμήσω με την παρουσία μου το γάμο ενός φίλου. Η μόνη εικόνα που έχω από το παιχνίδι, είναι οι καλύτερες φάσεις και ότι διάβασα στα αθλητικά site σήμερα το πρωί. Απ’ ότι κατάλαβα δεν πρέπει να μαγέψαμε πάλι με την απόδοση μας αλλά παίξαμε τόσο όσο χρειαζόταν για να κερδίσουμε ειδικά μετά την αποβολή των Βόσνιων. Τουλάχιστον μπήκαν αρκετά γκολ και ο κόσμος θα πρέπει να το ευχαριστήθηκε.

Εδώ θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση.
Είμαι από αυτούς που κράζω τον Ρεχάγκελ για το ποδόσφαιρο και το θέαμα που προσφέρει η εθνική στα παιχνίδια της. Και δεν αναφέρομαι στα δύσκολα παιχνίδια αλλά σε αυτά με κατώτερους από εμάς αντιπάλους. Τα καλά παιχνίδια της εθνικής έχουν γίνει συλλεκτικά και αρκούμαστε σε καλά ημίχρονα ή εικοσάλεπτα καλής μπάλας. Αν δούμε όμως πόσες παραδοσιακά δυνατές εθνικές ομάδες παλεύουν ακόμα για την πρόκριση τους, εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό που έχει πετύχει η εθνική μας.

Το μόνο όμως κακό σε αυτή την πορεία είναι ότι βασιζόμαστε και πολύ στην τύχη και όχι σε ποδοσφαιρικές αρετές (τεχνικές και αγωνιστικές). Με εξαίρεση το παιχνίδι με την Τουρκία στο Καραϊσκάκη όπου τίποτα δεν μας πήγαινε καλά, στα υπόλοιπα παιχνίδια όλα μας έχουν πάει κατά παραγγελία. Όχι μόνο στα δικά μας παιχνίδια αλλά και των αντιπάλων μας. Δείτε πάλι χθες τη νέα γκέλα της Τουρκίας.

Μακάρι αυτή η ρέντα του Ρεχάγκελ να κρατήσει για κανα χρόνο ακόμη... ζητάω πολλά ;

3 Σχολια:

dora είπε...

Θέλω μόνο να σου θυμήσω ότι μετά το παιχνίδι με την Τουρκία είχαν βγει όλοι οι εθνικοπατριώτες και εν χορώ έκραζαν τον Ρεχάγκελ.
Μην κοροιδευόμαστε δεν έχουμε καμμία τρομερή ομάδα που σαρώνει και προσφέρει θέαμα σε κάθε παιχνίδι..Ας αρκεστούμε σε αυτό που έχουμε..
Μια ομάδα που προσπαθεί...

Stratos είπε...

Ξέρεις γιατί γίνεται αυτό ;

Γίνεται γιατί παρα πολλές φορές ο Ρεχάγκελ προκαλεί την λογική μας.

Κάποιες φορές του βγαίνει και κάποιες όχι.

Απλά αυτές που του βγαίνει είναι περισσότερες επειδή είναι και περισσότεροι οι βατοί αντίπαλοι.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν κερδίσαμε όπως αναμένονταν και λογικά περάσαμε τώρα για τον Ρεχαγκελ
Εγω τον κατέκρινα και πριν το ματς με την Τουρκία από τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου και αυτό γιατί είχε κολλήσει με τις εμμονές του έβαζε δηλαδή
Τους ιδίους και τους ιδίους ανεξαρτήτου της αγωνιστικής κατάστασης που ήταν
Επειδή είχαν κατακτήσει το ευρωπαϊκό αυτό είναι λάθος βάζεις αυτούς που είναι
Σε καλύτερη φόρμα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή .
Στα τελευταία παιχνίδια έχει βελτιωθεί σε αυτό τον τομές είναι και βατοί οι αντίπαλοι συν για να μιλάμε ντόμπρα την καλύτερη αντιμετώπιση που έχουμε απ
Την διαιτησία.

 

blogger templates | Make Money Online