Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

UEFA

Μια δυο κακίες μόνο…

--->Για την ΑΕΚ ήταν αναμενόμενος ο αποκλεισμός από το UEFA. Ή για να το πω καλύτερα, ήταν σχεδόν προδιαγεγραμμένος απ’ τον Αύγουστο ακόμη.
Η Ευρώπη δεν ήταν δυνατόν να αντέξει τόσο μεγάλη ποιότητα παιχτών, τόσο πλήρης ρόστερ και με τόσο μεγάλο βάθος πάγκου σε μια μόνο ομάδα. Θα ήταν unfair για τους υπόλοιπους.

--->Για τον Παναθηναϊκό τι να πω ;
Αφού κατάφερε να φάει γκολ και να αποκλειστεί από τη χθεσινή Ρέϊντζερς είναι άξιος της μοίρας του.
Τη χθεσινή Ρέϊντζερς αν τη χαρακτήριζες «καφενείο», θα πρόσβαλες τους θαμώνες των καφενείων. Η ομάδα αυτή πολύ απλά δε βλεπότανε, δεν είχε αρχή και τέλος, δεν έκανε τρεις-τέσσερεις σερί πάσες σε όλο το παιχνίδι, μιλάμε για ένα συνονθύλευμα παιχτών που προσπαθούσαν να παίξουν κάτι σαν ποδόσφαιρο.

Ελλάς - Ευρώπη - Παναθηναϊκός - @#$%^& - Το λιμάνι και ο Ολυμπιακός.

Μέχρι εκείνο το σημείο που ακούστηκε το παραπάνω, έβλεπα το ματς αδιάφορα, δεν με ένοιαζε γιατί και να περνούσε ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε με τη Βέρντερ και θα ήθελα να τον δω απέναντι της. Από το σημείο όμως αυτό και μετά… απλά πραγματοποιήθηκε η ευχή μου.

Και αν μπορεί ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί άξιζε να περάσει ο Παναθηναϊκός και όχι η Ρέϊντζερς ;

Στο πρώτο παιχνίδι, ο ήρωας του αγώνα ήταν ο Γκαλίνοβιτς με 4-5 σωτήριες επεμβάσεις και αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει αυτή θα ήταν η Ρέϊντζερς.
Στο δεύτερο παιχνίδι, το χθεσινό, δεν θυμάμαι να ακούμπησε μπάλα ο τερματοφύλακας της Ρέϊντζερς. Ένα σουτ έκανε όλο κι όλο ο Γκούμας και μπήκε γκολ και μια γκέλα η άμυνα του Παναθηναϊκού και ισοφάρισε η Ρέϊντζερς.

Από πού προκύπτει ότι άξιζε να περάσει ο Παναθηναϊκός για να καταλάβω ;

--->Και η 13η θέση στην κατάταξη της UEFA δε χάθηκε χθες, αλλά τότε που έχασε εντός έδρας ο Πανιώνιος απ’ τη Σοσό και αποκλείστηκε απ’ τους 32.

 

blogger templates | Make Money Online