Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Ολυμπιακός - Τσέλσι 0-0

Το χθεσινό αποτέλεσμα μας δίνει το δικαίωμα να διατηρήσουμε και ίσως να αυξήσουμε, έστω και λίγο, τις ήδη περιορισμένες πιθανότητες πρόκρισης που είχαμε πριν το παιχνίδι.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι δε δεχθήκαμε γκολ και ακόμη σημαντικότερο, ότι αυτό έγινε χωρίς ουσιαστικά να απειληθούμε από την Τσέλσι. Το λέω αυτό, γιατί 0-0 είχαμε φέρει και με τη Ρεάλ, αλλά το γήπεδο εκείνο το βράδυ έγερνε, πράγμα που δεν έγινε χθες, γιατί το στήσιμο του Λεμονή και πολύ καλή βραδιά που βρέθηκαν όλοι οι παίχτες τις ομάδας, απλά δεν το επέτρεψαν.
Θεωρώ ότι για ‘70 λεπτά είχαμε το έλεγχο του παιχνιδιού. Από αυτό το σημείο και μετά, η ομάδα «κρέμασε» από τη κούραση (ενώ οι βάρβαροι δεν είχαν πάρει χαμπάρι) και δυστυχώς οι σωστές αλλαγές του Λεμονή δεν τη βοήθησαν. Ο Μπελούτσι είναι εμφανές ότι θέλει ακόμη χρόνο για να προσαρμοστεί και να ενταχθεί στο πνεύμα της ομάδας.

Από όσους έπαιξαν χθες δεν υστέρησε κανένας κατά τη γνώμη μου. Όλοι δώσαν ότι είχαν και δεν είχαν. Η μεταμόρφωση της ομάδας από Ελλάδα σε Ευρώπη στέφθηκε με επιτυχία. Το μισό από χθες να έπαιζαν οι παίχτες στο πρωτάθλημα, θα το είχαμε σχεδόν καθαρίσει.

Τώρα σε δεκαπέντε μέρες με βάση τις πολύ καλές φετινές μας εκτός έδρας εμφανίσεις (των 7 γκολ) θα πάμε στο Λονδίνο να τα δώσουμε κι εκεί όλα και ότι βγει. Αν καταφέρουμε να μην δεχθούμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όλα γίνονται…
Και μακάρι να βρούμε έναν διαιτητή όπως και το χθεσινό. Ο άνθρωπος έδωσε ρεσιτάλ.

Η οποιαδήποτε αναφορά στον κόσμο και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, νομίζω ότι είναι περιττή.
Και αλήθεια… αυτό το Supersport ντρεπότανε να δείξει σε κάποιο πλάνο την εντυπωσιακή εικόνα ΟΛΟΥ του γηπέδου με τα χαρτονάκια, την ώρα που μπαίνανε οι ομάδες στο γήπεδο ; τι είναι αυτοί ρε…

2 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Και τωρα στην Αγγλια.. Αλλα πρωτα πρωτα ο μπαοκ.. Πολλες δυνατοτητες εχουμε σαν ομαδα.. Παρα πολλες. Δεν πειραζει που δεν εδειξαν τιποτα στο σουπερσπορτ, προτιμουσαν τις φατσες των παιχτων.. υπαρχουν ομως και οι φωτογραφιες..

Stratos είπε...

Δυνατότητες έχουμε, στην υπομονή τα χαλάμε καμιά φορά.

Και ναι τώρα έχουμε την "μεγάλη" ομάδα του ΠΑΟΚ. Ετοιμάζονται και κάνουν και δηλώσεις για πολλά γκολ.
Δε βαριέσαι όμως...

 

blogger templates | Make Money Online