Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 64-82

Μεγάλο ξενέρωμα, αλλά τι να κάνουμε...
Χθες κέρδισε η πιο «ομάδα» και δυστυχώς δεν ήμασταν εμείς.
Πως θα μπορούσαμε άλλωστε ;
Εδώ δεν καταφέραμε να γίνουμε ομάδα ενάμιση χρόνο τώρα, θα γίνουμε σε δύο βδομάδες ;

Αν τώρα σε αυτό το ντεσαβαντάζ, προσθέσουμε και την απίστευτη ευστοχία του Παναθηναϊκού στα τρίποντα (16 σε εκτός έδρας παιχνίδι !!!) και ιδιαίτερα σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, όταν δηλαδή καταφέρναμε να μειώσουμε το σκορ και να πλησιάσουμε στους 5-7 πόντους, τότε...
Αποκορύφωμα δε, το «τούβλο» του Διαμαντίδη στο τέλος του ημιχρόνου.

Γενικότερα πάντως, δεν μπήκαμε στο ρυθμό του παιχνιδιού σε κανένα απ’ τα τρία δεκάλεπτα που παίχτηκε μπάσκετ. Κάπως το παλέψαμε στο δεύτερο, αλλά και δεν έφτασε και δεν έπεισε. Το τέταρτο δεκάλεπτο δε νομίζω ότι χρήζει κάποιου σχολίου.

Πάντως πιστεύω ότι τον Παναθηναϊκό «τον έχουμε». Χωρίς βασικές απουσίες από τραυματισμούς και με ένα μήνα παραπάνω προετοιμασία (γιατί εμείς δυστυχώς αυτό κάνουμε τώρα) θα είμαστε καλύτεροι στο επόμενο ραντεβού.

Υπομονή τι να κάνουμε…

Για την ιστορία :

Τα δεκάλεπτα : 16-26, 36-41, 44-59, 64-82

Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης) : Μπλάκνεϊ 6, Παπαμακάριος 7, Πρίντεζης 7, Τεόντοσιτς 12(1), Μπουρούσης 8(1τρ, 11ρ), Γκριρ, Μαυροκεφαλίδης 6(5ρ), Βασιλόπουλος 7(1τρ, 4λ), Βασιλειάδης 6, Τζάκσον 5

Παναθηναϊκός (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς) : Αλβέρτης 1, Σπανούλης 14(2τρ, 6ας, 4λ), Μπετσίροβιτς, Μπατίστ 13(2τρ, 11ρ), Ζίζιτς 2, Χατζηβρέττας, Ντικούδης 9(2τρ, 6ρ), Πρκάτσιν 6, Διαμαντίδης 6(2τρ, 4ασ), Ουίνστον 26(7τρ, 9ρ), Γιασικεβίτσιους 5(1τρ, 5ρ)

2 Σχολια:

Billoff είπε...

Ρε Στράτο, ο ΠΑΟ κακά τα ψέμματα, δεν παίζεται. Εδώ μιλάμε για ομάδα συμπαγή, με κορυφαίο προπονητή που αλλάζει στυλ κάθε λίγο και λιγάκι, με απίστευτο πάγκο, με προέδρους που τα σκάνε κανονικά, με, με, με...Μιλάμε για ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ. Για την πλέον σταθερά δυνατή ευρωπαϊκή ομάδα την τελευταία επταετία.
Όταν τεζάρουν οι Γιανακόπουλοι και ο Ομπράντοβιτς, τότε θα δουν άσπρη μέρα και οι υπόλοιπες ομάδες...

Stratos είπε...

Αυτά φίλε μου -V- ισχύουν σήμερα...
εμείς είμαστε για το αύριο.
Για αυτό και πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να ξημερώσει.

 

blogger templates | Make Money Online