Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

Ολυμπιακός - Ηρακλής 2-0 (Κύπελλο)

Χθες ειλικρινά το ευχαριστήθηκα.

Ωραίο παιχνίδι, γρήγορο, με πολλές καλές φάσεις για γκολ, με ωραίες αλλαγές παιχνιδιού, με πάσες με τη μία χωρίς πολλές περιττές ενέργειες και χαζά λάθη.
Είδα μια ομάδα νέα, με παίχτες που είχαν όρεξη να τρέξουν, να προσφέρουν και να παίξουν ποδόσφαιρο.
Η χθεσινή εμφάνιση των αναπληρωματικών και των πιτσιρικάδων, ήταν μια κλάση τουλάχιστον καλύτερη, απ’ τις περισσότερες εμφανίσεις τις πρώτης ομάδας στο πρωτάθλημα.

Για να μην κρυβόμαστε όμως και πίσω απ’ το δάχτυλο μας, σε αυτό συνέβαλε πάρα πολύ το ότι είχαμε την τύχη να προηγηθούμε πολύ νωρίς στο σκορ, με δύο πανέμορφα γκολ καρμπόν από τον Μενδρινό. Ένα με το αριστερό κι ένα με το δεξί !!! έτσι η ομάδα απελευθερώθηκε από πολύ νωρίς, απ’ το πιθανόν άγχος που μπορεί να είχε.

Στην ουσία τώρα…
Η ομάδα πήρε ένα σκορ ασφαλείας που της δίνει σχεδόν την πρόκριση στην επόμενη φάση, οι βασικοί ξεκουράστηκαν ενόψει των δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν, πήραν χρόνο συμμετοχής παγκίτες και πιτσιρικάδες και παίχτηκε ωραίο κι ανοιχτό ποδόσφαιρο.

Αν απ’ το χθεσινό παιχνίδι έλειπε και το τελευταίο πεντάλεπτο συν τις καθυστερήσεις, που λίγο ήθελε να πάθουμε τη ζημιά, θα ήταν όλα τέλεια.

ΥΓ. είδαμε και λίγο Σίσιτς.

 

blogger templates | Make Money Online