Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

Δικαίωση για τον ΠΑΟΚ

Με απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ του Κόκκαλη, η ποινή του Γεωργιάδη «έπεσε» και έτσι μπορεί να αγωνιστεί κανονικά σήμερα.

Ο παίχτης θα τιμηθεί πριν έναρξη του αγώνα από την ΕΠΟ για την ενέργεια του αυτή, σε μια προσπάθεια της ΕΠΟ να καλοπιάσει τον ποδοσφαιριστή για τη δυσφήμιση και το ψυχολογικό πρόβλημα που του προκάλεσε, με την πέραν κάθε λογικής τιμωρία του.

Όσο αφορά τον παίχτη του Άρη, η ΕΠΟ έπειτα από πιέσεις του «αδικημένου ΠΑΟΚ» σκέφτεται την πιθανότητα τιμωρίας του για δόλο, στη φάση του σοβαρού τραυματισμού του.

Οι ποδοσφαιράνθωποι του ΠΑΟΚ ισχυρίζονται, ότι ο παίχτης του Άρη εσκεμμένα έβαλε το καλάμι του ποδιού του κάτω από τις τάπες του Γεωργιάδη, για να σπιλώσει και ν’ αμαυρώσει (τώρα στο τέλος), την ένδοξη καριέρα του ΠΑΟΚτζή ποδοσφαιριστή.

Από ανεπίσημους κύκλους γύρο απ’ τον ΠΑΟΚ διαρρέεται, ότι ο παίχτης του Άρη μικρός ήταν Ολυμπιακός και ότι η ενέργεια του αυτή αποσκοπούσε στο να στερήσει από τον παίχτη ΠΑΟΚ τη συμμετοχή του στο σημερινό ντέρμπι, με αντάλλαγμα κάποια άγνωστη μέχρι στιγμής υπόσχεση του Κόκκαλη.

Την υπόθεση, για χάρη του ΠΑΟΚ, έπειτα από έντονες πολιτικές πιέσεις, ερευνά η Κ.Υ.Π..

Στον αντίλογο από άλλους κύκλους (πιθανών αγρογλυφικούς) ακούγεται ότι ο Κόκκαλης εκτός από διπλός πράκτορας της Στάζι, είναι και διπλός οπαδός του ΠΑΟΚ.


ΥΓ. όταν γινόταν λόγος για την κατάθεση ένστασης του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Καλαμαριά, είχα γράψει στο θέμα “ Ένσταση” στις 05/02/08 :

«Η χθεσινή κατάθεση ένστασης από τον Ολυμπιακό, με βρίσκει τελείως αντίθετο.

Όχι για λόγους ηθικής ως προς τους αντιπάλους μας, ποιους αντιπάλους έτσι κι αλλιώς ; τους "άγιους" ; αλλά ως προς τους ίδιους μας τους εαυτούς.»

Και ξαναρωτώ ποιους αντιπάλους ;
Όταν τα κάνουν αυτά άνθρωποι, που ακόμα κάτω από το κοστούμι έχουν ακόμα τη ποδοσφαιρική φανέλα ιδρωμένη, τι να περιμένεις απ’ τους υπόλοιπους ;
Και δεν αναφέρομαι μόνο στην περίπτωση Γεωργιάδη, αλλά γενικότερα με τελευταίο παράδειγμα τις ανακοινώσεις του ΠΑΟΚ πριν το παιχνίδι του με τον Άρη.

Όποιος μπορεί τα κάνει...
Αυτό κάνουν όλοι, γι’ αυτό και η κλάψα διαφόρων παραγόντων για αδικίες, μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει.

 

blogger templates | Make Money Online