Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

Ολυμπιακός - Μακάμπι 67-75

Θα γινόταν και αυτό...
Θα ήταν σχεδόν αδύνατον με ένα νέο προπονητή με νέα φιλοσοφία, με άλλο τρόπο παιχνιδιού και με μόλις δέκα μέρες στον πάγκο, να κερδίσουμε και τρίτο σερί δύσκολο παιχνίδι. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακολουθεί και τέταρτο με τον ΠΑΟ και πέμπτο με τη Ρεάλ.
Βέβαια εγώ πίστευα ότι θα κερδίζαμε χθες αλλά αυτό είναι άσχετο.

Χθες όλη η ομάδα ήταν σε άσχημη μέρα και επιθετικά και αμυντικά.
Επιθετικά δεν είχαμε λύσεις, ούτε από τα ομαδικά συστήματα που δεν μας έβγαιναν λόγω της καλής άμυνας της Μακάμπι, ούτε από τις ατομικές προσπάθειες, αφού δεν είχαμε κανέναν παίχτη σε καλή ημέρα με εξαίρεση τον Γκριρ. Εγώ δε χρωστάω καλή κουβέντα στον Αμερικάνο, αλλά για χθες του βγάζω καπέλο, πάλευε μόνος του. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Αμυντικά τώρα, μπορεί με εξαίρεση την καταραμένη τρίτη περίοδο, να κρατήσαμε τη Μακάμπι σε χαμηλό σκορ, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι τους δώσαμε πάρα πολλά εύκολα καλάθια.

Εν κατακλείδι, μια γενικότερα άσχημη εμφάνιση και μια δίκαιη ήττα.

Δυστυχώς για εμάς, στη φάση που βρισκόμαστε και ενώ όλες οι άλλες ομάδες είναι σχεδόν έτοιμες αγωνιστικά, η δικιά μας βρίσκεται ξανά σε στάδιο προετοιμασίας και χτισίματος απ’ την αρχή.
Και δεν της φτάνει μόνο αυτό, αλλά έχει καρπωθεί και τις βαθμολογικές «αμαρτίες» των προηγούμενων μηνών που δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο το έργο της.

Για την ιστορία :

Τα δεκάλεπτα : 17-16, 30-29, 46-58, 67-75

Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης) : Μπλάκνεϊ, Παπαμακάριος, Γουντς, Μπουρούσης 3 (1), Γκριρ 26 (3), Μαυροκεφαλίδης 5 (11ρ), Βασιλόπουλος 5 (1), Βασιλειάδης 8 (2), Πρίντεζης, Τεόντοσιτς 6 (1), Τζάκσον 14.

Μακάμπι (Σβι Σερφ) : Μπάινουμ 5 (1), Φάιζερ 2, Σαρπ, Μόρις 16 (2) (11ρ), Γκάσπι, Γκαρσία 9 (2), Μπλούθενταλ 6 (1), Κάμινγκς 12, Μπατίστα 12, Χαλπερίν 16 (2).

 

blogger templates | Make Money Online