Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-1

Αυτή η ομάδα πρέπει να λειτουργεί με διακόπτη, δεν εξηγείτε αλλιώς.

Αντιλαμβάνομαι την κούραση απ’ την μεγάλη προσπάθεια των παιχτών την Τρίτη με την Τσέλσι, τις πολύ σημαντικές απουσίες των Τοροσίδη, Λεντέσμα, Λούα Λούα και Γκαλέτι και και τις κατ’ επέκταση λιγότερες λύσεις στον πάγκο, την δυσκολία της Τούμπας σαν έδρα και όλα αυτά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σαν ελαφρυντικά, βάσιμα ή μη.
Αλλά με τα παραπάνω, δεν μπορώ να δικαιολογήσω τα πολλά λάθη απ’ την αρχή του παιχνιδιού, σε πάσες των δύο μέτρων. Να παίξεις σχετικά καλά μέχρι το ’60 -’70 και μετά να «κρεμάσεις» το καταλαβαίνω, αλλά απ’ την αρχή ;

Και μην μου πει κανένας ότι αυτό που είδαμε χθες ήταν ποδόσφαιρο.

Σε κακή κατάσταση ο Πάτσα, που ήθελε αλλά δε μπορούσε και μηδέν προσφορά από τους Σίσιτς και Νούνιες. Αν και ο τελευταίος όταν μπήκε μέσα οι άλλοι δε μπορούσαν ήδη να πάρουν τα πόδια τους. Αν αυτοί οι παίχτες με το λίγο χρόνο συμμετοχής, δεν βοηθήσουν την ομάδα σε τέτοια παιχνίδια που τους χρειάζεται η ομάδα για να δώσουν κάποιες λύσεις και κάποια τρεξίματα παραπάνω, πότε θα το κάνουν ;
Ο Νούνιες έπαιξε για 15 λεπτά και αν τον έβλεπες νόμιζες ότι είχε βαρίδια στα πόδια ή ότι έπαιζε μπάλα δύο μέρες σερί.

Ευτυχώς που μπόρεσε να πάρει και κάποιες ανάσες αυτό το παλικάρι ο Ζεβλάκοφ χωρίς να φανεί το κενό του. Μαζί με τον απίστευτο Νικοπολίδη, πρέπει να ανάψουμε και σ’ αυτόν μια λαμπάδα. Ο άνθρωπος παίζει παντού και πάντα αδιαμαρτύρητα και πάρα πολύ καλά μάλιστα. Θεωρώ ότι είναι ο παίχτης με τη μικρότερη αναγνώριση, με βάση την πολύ μεγάλη προσφορά του στην ομάδα.

Αν τώρα κάτι ξεχώρισε απ’ τον χθεσινό Ολυμπιακό, είναι ο Λεονάρντο. Ο πιο σοβαρός απ’ όλους. Έκανε δηλαδή ότι δεν έκαναν ο Σίσιτς και ο Νούνιες, γι’ αυτό και πολύ σύντομα θα ξεκινάει βασικός ενώ οι άλλοι θα ζεσταίνουν τον πάγκο.

ΥΓ. μόνο εγώ δεν είδα πέναλτι ;

Update 25/02
Βλέποντας ξανά τη φάση χθες το βράδυ σε περισσότερα replay, έχω κάνει λάθος στην εκτίμηση μου και είναι όντως πέναλτι. Του κώλου πέναλτι, αλλά πέναλτι.

 

blogger templates | Make Money Online