Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

Ρεάλ – Ολυμπιακός 80-70

Μια ήττα από την Ρεάλ στην έδρα της (με όλα τα «παρελκόμενα») θεωρητικά είναι στο πρόγραμμα. Αλλά…
Είναι κρίμα για την προσπάθεια που καταβάλει γενικότερα αυτό τον καιρό όλη η ομάδα, να ξεκινάμε τόσο άσχημα τα παιχνίδια και βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να κυνηγάμε από την αρχή το σκορ, απέναντι σε πάρα πολύ καλές ομάδες και να κάνουμε το ήδη δύσκολο έργο μας ακόμα δυσκολότερο.

Χθες στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα remake του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό.
Ξεκινήσαμε πάρα πολύ άσχημα το παιχνίδι δεχόμενοι τα τρίποντα βροχή και μη μπορώντας να σταυρώσουμε καλάθι. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βρεθούμε από το πρώτο δεκάλεπτο πίσω με 13 πόντους και να κυνηγάμε τη Ρεάλ σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ισορροπήσαμε το παιχνίδι, αλλά όποτε μειώναμε ερχόταν ένα τρίποντο και φτου κι απ’ την αρχή. Εννοείτε ότι από το φινάλε του ημιχρόνου, δε θα μπορούσε να λείψει το τρίποντο της τελευταίας επίθεσης, όπως αυτό του Διαμαντίδη την Κυριακή, για να μας στείλει με τον καλύτερο τρόπο στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παλέψαμε, αλλά μια τα τρίποντα της Ρεάλ, μια τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, μια οι λάθος επιλογές στην επίθεση και μια βέβαια, τα «πήγαινε Final Four» σφυρίγματα των διαιτητών δεν μας επέτρεψαν να μπούμε πραγματικά στο παιχνίδι.

Στα θετικά το ότι δεν παρατήσαμε το ματς και το κυνηγήσαμε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο παρά τις αναποδιές.

Τώρα θα πρέπει να κερδίσουμε και με διαφορά την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για πρόκριση.

Για την ιστορία :

Τα δεκάλεπτα : 27-14, 45-35, 62-53, 80-70

Ρεάλ (Χοάν Πλάθα) : Σέκουλιτς 6, Μουμπρού 16(2), Τουντσερί 9(3), Μπούλοκ 14(3), Ερβέλ, Ρέγιες 8, Σμιθ 13(3), Λόπεθ 4(1), Ιτούρμπε 3(1), Πελεκάνος 7, Γκιουλ .

Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης) : Γουντς 11(1), Γκριρ 15(1), Βασιλόπουλος 10(1), Τεόντοσιτς 5(1), Τζάκσον 9, Πρίντεζης, Τσακαλίδης 8, Μπλάκνεϊ 3, Μαυροκεφαλίδης 9, Σεϊμπούτις.

 

blogger templates | Make Money Online