Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 0-4

Μια χαρά ! Μια άνετη και χαλαρή νίκη.
Από την στιγμή που προηγηθήκαμε τόσο νωρίς στο σκορ και με τον Πανιώνιο να παίζει όπως συνηθίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο, τα πράγματα φαίνονταν απ’ την αρχή ότι θα κυλήσουν, εκτός απροόπτου, πολύ καλά και εύκολα για εμάς. Έτσι κι έγινε τελικά…
Ειδικά μετά το πέναλντι και την αποβολή, το μόνο που είχαμε να κάνουμε ήταν να περιμένουμε τα επόμενα γκολ στην κόντρα. Το τελικό 0-4, πιστεύω ότι αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα του παιχνιδιού.

Μπορεί να μην είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά σε κανένα σημείο δεν απειληθήκαμε σοβαρά. Αντίθετα εκτός των 4 γκολ, είχαμε και 2-3 καλές ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλα γκολ κι αυτά στην κόντρα, με αποκορύφωμα το τετ α τετ του Τοροσίδη. Απ’ την άλλη ο Πανιώνιος ο οποίος είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία στο παιχνίδι, είχε μια μόνο φάση στο πρώτο ημίχρονο στο ’45 με τον Τσιμπούρ, και άλλες δυο στο δεύτερο. Το σουτ του Χούτου από το ύψος του πέναλντι, που έβγαλε ο Νικοπολίδης και άλλο ένα σουτ από πλάγια του Τσιμπουρ στο ’90.

Παρόλα αυτά, η εμφάνιση του Ολυμπιακού κρίθηκε απ’ τους ειδικούς μέτρια. Προφανώς για πούμε ότι Ολυμπιακός έπαιξε καλά σε κάποιο παιχνίδι, όχι μπαλάρα, απλά καλά, θα πρέπει να παίζει με τριγωνάκια και τακουνάκια, να βάζει 5-6 γκολ, να έχει 2-3 δοκάρια, 3-4 χαμένα τετ α τετ και κατοχή μπάλας περίπου 90-10. Αλλά και τότε η «καλή» εμφάνιση δε θα μετράει, επειδή ο αντίπαλος είναι πτώμα ή ανύπαρκτος.

Με μεγάλη μου έκπληξη άκουσα χθες στον sport-FM τον Νίκο Κατσαρό, ο οποίος «βλέπει» τουλάχιστον 45 χρόνια μπάλα, να βγάζει καλύτερο παίχτη του Ολυμπιακού τον Νικοπολίδη !!!!!!!
Τι να πεις ; ευτυχώς δεν έπαθαν ζημιά τα ηχεία…

Από την άλλη για ένα πεντακάθαρο πέναλντι, αντιλήφθηκα μια αγωνία να βρεθεί γωνία στο δεκάρικο, για να αμφισβητηθεί το πέναλντι και αποδειχθεί το κατεστημένο του Ολυμπιακού που σβάζει τους αντιπάλους του.

Μεγάλη μαλάκια του διαιτητή που δεν απέβαλε τον Λεντέσμα.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας εκθέτουν έτσι. Με το σκορ 0-3 στο ’60, με την ομάδα να κάνει περίπατο και με επόμενο αντίπαλο τον Εργοτέλη μέσα στο Καραισκάκη, δεν μπορώ να βρω κάποιο κίνητρο για τη μαλακία, εκτός από ασχετοσύνη.
Αντίθετα έβγαλε δεύτερη κίτρινη στον Άτζα για ένα άγγιγμα στον Καπετάνο, ο οποίος θυμήθηκε να πέσει εκτός Αθηνών.
Για το δολοφονικό χτύπημα του Τσιμπούρ στον Νούνιες, τι να πεις ; εδώ ο άλλος δεν είδε τον Γεωργιάδη να κόβει την μπάλα στον Καράμπελα. Ο δικός μας τουλάχιστον σηκώθηκε…

1 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Ε δεν απεβαλλε τον Λεντεσμα και ισοφαρισε με την κοκκινη στον Αντζα..
Μια χαρα η ομαδα.. Μακαρι να συνεχισει ετσι.. Εχουμε και τη ματσαρα οπου να ναι..

 

blogger templates | Make Money Online