Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

Εύγε ρε Ζαγόρ...

Πριν το παιχνίδι του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ μαχαιρώθηκαν δύο οπαδοί του Ηρακλή από οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Ακολουθεί η δήλωση του Προέδρου και πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και αρχηγού της εθνικής μας ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη. Απολαύστε…

«Η εικόνα του κόσμου του ΠΑΟΚ έχει αλλάξει. Πλέον οι γιορτές μεταφέρονται και εκτός έδρας. Το Καυτανζόγλειο θύμισε Τούμπα και η συμπεριφορά των οπαδών μας, παρά το αποτέλεσμα και τα διαιτητικά λάθη, ήταν άψογη. Πιστεύαμε ότι όλοι αντιλαμβάνονται τις κοσμογονικές αλλαγές. Κάναμε λάθος.
Η αστυνομία μας απέδειξε ακόμη μία φορά ότι βρίσκεται πίσω από τις εξελίξεις. Με απρόκλητη χρήση δακρυγόνων κατά την είσοδο και την έξοδο θεατών, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν γονείς, παιδιά και ηλικιωμένοι, αλλά και η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τίναξαν στον αέρα την ασφάλεια του κόσμου, αντί να την προστατέψουν.
Η προσπάθειά μας να γεμίσουμε τα γήπεδα ας μην υπονομεύεται από εκείνους που τα προτιμούν άδεια. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαιτεί τον καταμερισμό ευθυνών για την παρά λίγο τραγωδία, που αποφεύχθηκε από την ώριμη συμπεριφορά των οπαδών μας».

Καλό το γλείψιμο στους οπαδούς, αλλά κάποιοι ελάχιστοι απ’ αυτούς, κρατούσαν πάνω τους μαχαίρια τα οποία τα χρησιμοποίησαν κιόλας. Αυτοί λοιπόν οι ελάχιστοι βρίσκονταν «…ανάμεσα σε γονείς, παιδιά και ηλικιωμένους…» όπως είπε κι ΠΑΕ.

Γι’ αυτούς λοιπόν κουβέντα ;

 

blogger templates | Make Money Online