Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

Βίρτους Μπολόνια – Ολυμπιακός 80-91

Δεν γινότανε να κάνουμε γκέλα μ’ ένα τέτοιο αντίπαλο κι έτσι η νίκη ήρθε φυσιολογικά παρόλο που και πάλι είχαμε προβλήματα τραυματισμών (Βασιλόπουλος, Πρίντεζης, Βσιλειάδης) και παίξαμε και κατ’ επιλογήν χωρίς Μπλάκνεϊ, Ματσιγιάουσκας, Μπουρούσης. Επί της ουσίας δηλαδή με τα δεύτερα.

Το ευχάριστο στον χθεσινό Ολυμπιακό για μένα, ήταν η εμφάνιση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής και τον εκμεταλλεύτηκε με το παραπάνω.
Όπως επίσης το ίδιο ισχύει και για τον Τσακαλίδη.
Και οι δυο ψηλοί έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν πολλές λύσεις μέσα στη ρακέτα, αρκεί να πάρουν τον ανάλογο χρόνο συμμετοχής.

Και θα επιμείνω…
Μπορεί χθες ο Γκριρ να έβαλε 23 πόντους και να έκανε ότι ήθελε την άμυνα των Ιταλών, αλλά για μένα αυτό το one man show, δε μ’ αρέσει και δε το θεωρώ και μπάσκετ. Δεν είναι τυχαίο, ότι στο διάστημα που ο Γκριρ έπαιζε μόνος του, οι υπόλοιποι δε έδειχναν καμία διάθεση να «τρέξουν» στην επίθεση και ταυτόχρονα σίγασαν και βγήκαν εκτός ρυθμού επιθετικά ο Γούντς με τον Τζάκσον.
Πολύ φοβάμαι ότι αυτό το «ο Γκριρ και οι άλλοι» κάποια στιγμή θα το πληρώσουμε, γιατί αυτός ο τρόπος παιχνιδιού δεν έχει καμία σχέση με «ομάδα» και χωρίς «ομάδα» δεν πας πουθενά.

Αναμένουμε τώρα την επόμενη εβδομάδα την ΤΣΣΚΑ, στο κρισιμότερο παιχνίδι για τη δεύτερη θέση.
Κερδίζουμε, την αγκαλιάζουμε… χάνουμε…

Για την ιστορία :

Τα δεκάλεπτα : 20-25, 40-50, 59-71, 80-91

Βίρτους (Στέφανο Πιλαστρίνι) : Σπένσερ 17, Κροσάριολ 3, Τζιοβανόνι 5, Νόβι, Κιάτζιγκ 7(9ρ), Μικελόρι 8(7ρ), Κανέλο 11(1), Ντα Ρος, Γκάρι 9(1), ΜακΓκράθ 10(2), Στόικοφ 10(2τρ, 7ασ)

Ολυμπιακός (Πίνι Γκέρσον) : Μπλάκνεϊ, Παπαμακάριος, Γουντς 17(6ρ), Ματσιγιάουσκας 10, Μπουρούσης 1, Τσακαλίδης 10, Γκριρ 23(1τρ, 6ασ), Μαυροκεφαλίδης 6(8ρ), Καυκής 2, Τεοντόσιτς 6(2), Τζάκσον 16(10ρ)

3 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Τι παιχταρας ειναι αυτος ο Γουντς.. Εχω καταντησει γραφικη να το λεω συνεχεια..

Stratos είπε...

Εγώ πάντως περιμένω περισσότερα...
Ότι είναι καλός παίχτης δεν τίθεται θέμα, απλά θα ήθελα μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοση του.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μου κάνει... αλίμονο...

Ανώνυμος είπε...

Επαγγελματιας πρεπει να γινει απο ερασιτεχνης που ειναι ;)

 

blogger templates | Make Money Online