Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Τον ξεφτίλισε, βάζοντας τον στη θέση του…
Του φύλαγε το καλύτερο δώρο για τα (υποτιθέμενα) 100 του χρόνια…
Ευτυχώς που έπεσα έξω πανηγυρικά στη μισή μου πρόβλεψη και είδαμε χθες άλλη μία μεγάλη και ιστορική νίκη επί του αιώνιου αντίπαλου-πελάτη.
Για να είμαστε ειλικρινείς, το παιχνίδι μέχρι το ’60 ήταν για 1-0.
Από το ’60 όμως και μετά ήταν επιεικώς για 6-0, αλλά δε πειράζει θα ζήσουμε και με το 4-0.

Ήταν εμφανές σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ότι ο Ολυμπιακός μπήκε στο γήπεδο για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και κατ’ επέκταση να πάρει και την πρόκριση.
Το γρήγορο γκολ του Λούα Λούα συνέβαλε τα μέγιστα σ’ αυτό, αφού έδιωξε το όποιο άγχος κι έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα για την συνέχεια.
Η ομάδα έλεγξε το ρυθμό του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του και έδωσε τόσο χώρο στον Παναθηναϊκό, όσο να νομίζει ότι παίρνει τάχα μου τον έλεγχο του παιχνιδιού, για να τον χτυπήσει σε ανοιχτό γήπεδο, πράγμα που το κατάφερε κιόλας με τον πιο επιβλητικό τρόπο.
Με διασυρμό…

Τα σπάνιας ομορφιάς γκολ του Λούα Λούα και του Νούνιες, είναι οι πινελιές που δίνουν έναν πιο καλλιτεχνικό τόνο στο διασυρμό και συμβάλουν στο να μην ξεχάσει ποτέ κανείς τι έγινε χθες το βράδυ.

Πιστεύω τώρα να κατάλαβαν μερικοί, πόσο σημαντικό ήταν το «λάθος» στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού την Κυριακή για τη ροή του παιχνιδιού.
Αν τώρα ο Παναθηναϊκός «επέλεξε» να μην έχει έναν Κοβάσεβιτς για παράδειγμα, που να κάνει τη μισή ευκαιρία γκολ, αλλά 2-3 ισάξιους, αλλά μέτριους παίχτες (συγκριτικά με τον Ντάρκο), για να είναι ισοδύναμο αλλά μέτριο το ρόστερ και να επιτρέπει πιο εύκολα το ροτέσιον στο προπονητή, αυτό είναι δικό του πρόβλημα και όσων βέβαια αβαντάρουν αυτή την επιλογή.

Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ άλλη μια φορά, όσο υπάρχουν δημοσιογράφοι που υποτίθεται ότι καλύπτουν το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και λειτουργούν σαν εκπρόσωποι τύπου της ΠΑΕ κάνοντας το άσπρο πράσινο, θα ήμαστε από πάνω τους για άλλα δέκα χρόνια.

Γι’ αυτό λοιπόν εκτός από τον προπονητή Τάκη Λεμονή και όλους τους παίχτες της ομάδας, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε από καρδιάς και τους πράσινους δημοσιογράφους που συμβάλουν τα μέγιστα στην στραβωμάρα των πράσινων οπαδών έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε την πλάκα μας όλα αυτά τα χρόνια στο πράσινο ποίμνιο, μιας και τα λάθη δεν λεν να τους γίνουν μάθημα με τίποτα.

Δεν θα πρέπει επίσης να παραλείψουμε και την εμφάνιση που Πέτρου Κόκκαλη στην εκπομπή του ALPHA μετά το παιχνίδι.
Όποιος την είδε καταλαβαίνει… ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με της ομάδας…

6 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ! ΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 60 ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Stratos είπε...

Σαφώς τον αγώνα άξιζε να τον πάρει ο Παναθηναϊκός, αφού ήταν καλύτερος όχι μόνο μέχρι το '60 αλλά μέχρι και το '90.

Το ότι άξιζε τη νίκη το μαρτυρά και η μια φάση που είχε σε 90 λεπτά παιχνιδιού με τον Σαλπιγγίδη.

Θα μας δείτε κι εσείς...
Απλά προσέχτε τι εύχεστε γιατί τα ίδια θέλανε να δούνε και οι βάζελοι με τα γνωστά χθεσινά αποτελέσματα...

Ανώνυμος είπε...

Ποιος αξιζε να παρει τον αγωνα? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!
Το καλυτερο δωρο σου καναμε "ομαδα" με τη ροζ φανελα! Το καλυτερο, επετειακη τεσσαρα!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Αξίζουν να είναι αιώνιοι αντίπαλοί μας πια ή μήπως πρέπει να αναζητήσουμε κανάν καινούργιο; Και πού να τόνε βρούμε;!

kos7 είπε...

πειθαρχεια,τρεξιμο,συγκεντρωση και 4-0, όμορφα και απλά.
Γιαννακης Γκούμας οεοεοεοεοεοεοεοε
ο καλύτερος πελάτης όλων των εποχών.

Stratos είπε...

Τώρα αν αξίζουν ή όχι να είναι οι αιώνιοι αντίπαλοι μας, τι να πω…
Αυτούς έχουμε, αυτούς εμπιστευόμαστε…
Πάντως για να λέμε και την αλήθεια, είναι προτιμότεροι από την ΑΕΚ Βούρτση.

 

blogger templates | Make Money Online