Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 0-1

Μετά από τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟ, είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, σε μια έδρα που παραδοσιακά μας βγάζει το λάδι.
Ήταν αναμενόμενο ότι θα κάναμε μια μέτρια εμφάνιση. Όπως αναμενόμενο ήταν ότι θα πιέζαμε πολύ στην αρχή, όταν και η ομάδα θα είχε και περισσότερες δυνάμεις.
Τα καταφέραμε και σκοράραμε νωρίς και όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Αν έλειπε κι αυτό το 15λεπτο στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου όπου μας έφυγε λίγο η ψυχή, θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Στα εκτός έδρας παιχνίδια, εγώ θέλω το τρίποντο (όπως χθες όπως και στον Ηρακλή). Το θέαμα ας το αφήσουμε για το Καραϊσκάκη. Δεν θα αναβαθμίσουμε εμείς το πρωτάθλημα για να καρπώνονται οι άλλοι τα εύσημα.
Ούτως ή άλλως στο τέλος καλύτερη ομάδα θα βγει για παράδειγμα ο Αστέρας ή ο Άρης, καλύτερος προπονητής ο Κάμπος ή ο Κεχαγιάς, καλύτερος επιθετικός ο Μπλάνκο ή ο Σαλπιγγίδης και μόνο στη θέση του τερματοφύλακα (Νικοπολίδης) θα πάρουμε μια διάκριση, που θα αποδεικνύει πόσο χάλια ήμασταν όλη την χρονιά έναντι των άλλων διεκδικητών…

Γι’ αυτό λοιπόν… θέαμα εντός, ουσία εκτός…

4 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος το γαμεί το θέαμα φίλε μου...
Στο τέλος σημασία πάντα έχει που πάει η κούπα...

Αυτα περί θεάματος τα λένε οι στερημένοι.
Ακόμα και αυτοί όμως, στα χάλια τους μιλούν περί "σημασίας των 3ων βαθμών"

Όσο για τον Αντώνη, ξέρεις τι γουστάρω πάρα πολύ? Την μούγκα απο τους βάζελους, που μας "κοροϊδευαν" οτι πήραμε "φωτογράφο" και "καλα να πάθουμε"!! Αστους τώρα στο τσούξιμο.

Ανώνυμος είπε...

Στα εκτός έδρας που πέφτει και το περισσότερο ξύλο μεσα στο γήπεδο, σημασία έχει η νίκη και όχι το θέαμα.
Δείτε πως παίζουν και οι αντίπαλοι στα εκτός ματς...

Νίκη και αν είναι ναρθει και το θέαμα καλώς να έρθει.

Stratos είπε...

Η νίκη στη φάση που είμαστε είναι το παν...
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ΤΩΡΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ αυτή η ομάδα και αυτά που έχει πετύχει μέχρι στιγμής είναι πάρα πολλά. Εδώ άλλοι προσπαθούν να χτίζουν εδώ και 5 χρόνια ομάδες και δεν τα έχουν καταφέρει...
Το θέαμα σε κάθε παιχνίδι, μπορεί να περιμένει λίγο.
Εμείς βέβαια θέαμα είδαμε την περασμένη Τετάρτη, οι άλλοι πότε ;

Ανώνυμος είπε...

Ταγκο απο Γκαλετι και Νουνιες και 3 ποντοι ;)
Λιονελ πηρες για τα καλα μπροστα παιχταρα μας?

 

blogger templates | Make Money Online