Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

Ολυμπιακός - Άρης 1-0

Θα συμφωνήσω με τον Λεμονή.
Από την χθεσινή νίκη μόνο το δεύτερο ημίχρονο θα πρέπει να κρατήσουμε όπου ήμασταν σαφώς καλύτεροι με περισσότερη πίεση, περισσότερο τρέξιμο και περισσότερες καθαρές φάσεις για γκολ.
Το θέμα όμως είναι να μην αφήνουμε τον κόμπο να φτάνει στο χτένι, γιατί δεν θέλει πολύ να γίνει η στραβή.

Ο Άρης δεν είναι καμία ομάδα της πλάκας, ιδιαιτέρα εκτός έδρας. Μας έπαιξε πολύ έξυπνα. Έκλεισε όλους τους διαδρόμους πίσω δίνοντας μας γήπεδο και προσπάθησε να μας χτυπήσει στην κόντρα. Αυτό βέβαια προσπαθούν να κάνουν όλοι μέσα στο Καραϊσκάκη. Μικροί και μεγάλοι. Άλλοι το πετυχαίνουν ως ένα βαθμό και άλλοι όχι. Αμυντικά ο Άρης μας δυσκόλεψε πολύ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά επιθετικά δεν μας απείλησε σχεδόν καθόλου, με μια καλή φάση όλη κι όλη σε όλο το παιχνίδι, που κι αυτή προήλθε από μια καταπληκτική προσωπική ενέργεια του Κόκε, άντε και μια καραμπόλα στη μικρή περιοχή που κατέληξε πολύ άουτ.
Η ομάδα σε γενικές γραμμές δεν έπαιξε άσχημα, απλά υπήρχε μεγάλη πίεση για το αποτελέσμα μιας και η ΑΕΚ είχε καθαρίσει τους τρεις πόντους πιο νωρίς κι ο ΠΑΟ προηγούνταν στην Τούμπα του ΠΑΟΚ.

Αυτός ο Λεντέσμα χωρίς να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο ή κάτι το αξιοπρόσεχτο, είναι όλα τα λεφτά στο κέντρο και έδειξε πόσο πολύ μας έλειψε όλο αυτόν τον καιρό. Με το που μπήκε άλλαξε όλο το παιχνίδι της ομάδας κι «ελευθερώθηκε» περισσότερο ο Ιέρο, ο οποίος βρίσκονταν παντού, σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και δίκαια χαρακτηρίστηκε σαν ο πολυτιμότερος του αγώνα.

Για τον Μπελούτσι τώρα τι να πούμε… είναι μόλις το πρώτο του 30λεπτο μακριά από την Αργεντινή και έπαιξε λες και είναι καιρό στην ομάδα. Περισσότερα βέβαια θα δούμε στη πορεία, αλλά εμένα πάντως απ’ αυτά που είδα χθες, μου άρεσε και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει πολύ.

8 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Γούσταρα πολύ Μπελούτσι, για τον τρόπο που "έβλεπε" γήπεδο! Τρομερός.
Ετσι και "μπει" περισσότερο στην ομάδα, ωστε να βρίσκει πιο καλά τους συμπαίκτες του, θα κάνει ΠΑΡΤΥ απο το κέντρο και μπροστά ο Ολυμπιακός.

Όσες φορες αγγιξε μπάλα, μοίρασε παιχνίδι, κράτησε μπάλα, κέρδισε φάουλ, έβγαλε σέντρες φαρμάκι. Μέχρι και κομπίνα έκανε με την συρτή πάσα στον Ιερο...

Stratos είπε...

Αυτό που προβληματίζει εμένα είναι το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Γκαλέτι.
Δεν ξέρω... τι να πω... μου φαίνεται σαν να του έχουν τελειώσει οι μπαταρίες. Εύχομαι να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό σύντομα.

Ανώνυμος είπε...

Καλα παιδες αυτη η κομπινα στο φαουλ πρεπει να λεει πολλα.. Πολλα ομως..
Φοβερος ο Μπελουτσι. Εμενα μ αρεσε πολυ η ομαδα στο δευτερο.. Ο αρης παρα πολυ καλα στημενος και εκανε βεβαια μια φαση οταν ο κοκε καταφερε να περασει τον παντο, πραγμα λογικο..
αλλιως μπορει και να μιλουσαμε για.. καμια φαση του αρη..
Τεσπα, απο το κεντρο και μπροστα μας βλεπω σιγα σιγα να φυσαμε..
Οσο για τον Γκαλετι παιδια, θυμαστε στα πρωτα ματς της σεζον, ηταν ο μονος που αντεχε η τουλαχιστον εσφιγγε τα δοντια και επαιζε συνεχομενα 90λεπτα.. Και τοτε αναρωτιομουν, ρε πστ αυτος δεν κουραζεται??? Πιστευω οτι εχει προβλημα κουρασης αλλα δεν ειμαι γιατρος να ξερω πως θα ξεπεραστει, γιατι και 2 βδομαδες που εμεινε εκτος δεν ειχαμε καποιο αποτελεσμα..

Stratos είπε...

Ο ίδιος άκουσα ότι είπε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ότι αντιλαμβάνεται ότι δεν προσφέρει τα αναμενόμενα στα τελευταία παιχνίδια και ότι πάντα στη καριέρα του τέτοια εποχή κάνει μια κοιλιά.
Ίδωμεν...

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός ότι το αναγνωρίζει και ο ίδιος, εμένα προσωπικά με καθησυχάζει εως ένα σημείο...

Ανώνυμος είπε...

Διαβασα πως οταν πηγαν να παρουν καποιο σχολιο απο τον Γκαλεττι οι δημοσιογραφοι ο ιδιος τους απαντησε "Οχι απο εμενα παιδια, εγω δεν επαιξα καθολου καλα, πηγαιντε να μιλησετε με τα παιδια που σημερα παιξανε πολυ καλα"..
Εγω τον πιστευω πολυ αυτο τον παιχταρα.. Ελπιζω να επανελθει δρυμυτερος..

Ανώνυμος είπε...

Θα επανέλθει.
Δεν είναι δα και 35 χρονών να μην έχει κίνητρα.

Stratos είπε...

Έτσι το βλέπω κι εγώ.
Δεν μπορεί... όλοι έχουμε δει τι μπορεί να προσφέρει.

 

blogger templates | Make Money Online