Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2008

3η είδηση

Ο αποκλεισμός τις κίτρινης αρμάδας με κάτω τα χέρια, έπειτα από άλλη μια «μεγαλειώδη» επαγγελματική εμφάνιση, καταλαμβάνει την τρίτη θέση σε σπουδαιότητα στον αντικειμενικό αθλητικό τύπο της χώρας.
Την πρώτη θέση καταλαμβάνει μια πιθανή μεταγραφή του ΠΑΟ, ενώ στην δεύτερη θέση με μικρή διαφορά έρχονται διάφορα σχόλια για το ντέρμπι, με κορυφαία δήλωση αυτή του στερημένου από τίτλους μεγαλομετόχου της πράσινης ΠΑΕ την οποία δεν θα ήθελα να σχολιάσω.

Οι λόγοι του απίστευτου, παράλογου και πέραν λογικής αποκλεισμού έκπληξη, της πιο πλήρης, πιο ποιοτικής, με άπατο βάθος πάγκου ομάδας, ψάχνονται ακόμη.
Δεν μπορεί να γίνει ακόμα πιστευτό, πως γίνεται η παραπάνω χαρισματική ομάδα, καθοδηγούμενη από έναν προπονητή που έχει οδηγήσει σε απίστευτους θριάμβους την Μπαρτσελόνα και ο οποίος βύθισε στο σκοτάδι μια ολόκληρη Βαρκελώνη με την φυγή του, κατάφερε να αποκλειστεί από μια μέτρια, φέτος, επαρχιακή ομάδα.

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε ότι το παραπάνω «πρότυπο» ποδοσφαιρικής ομάδας, διοικείται από τον πιο έξυπνο, πιο οργανωτικό, πιο πονηρό, πιο όμορφο, πιο trendy και καλύτερο διοικητικό παράγοντα ΠΑΕ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, γίνονται εύκολα κατανοητοί οι λόγοι του σοκ που υπέστη χθες το βράδυ όλη φίλαθλη χώρα.

Από χθες το βράδυ κυκλοφορούν φήμες, ότι την υπόθεση που X Files αποκλεισμού της ΑΕΚ, έχει αναλάβει ο γνωστός σε όλους μας Λιακό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρίσκεται ήδη σε μυστικό ραντεβού με τους γέροντες στην έρημο του Τάκλα Μακάν και ευχή όλων μας είναι να μην έχουν εμπλεχτεί οι Νεφελείμ.

Από την ΑΕΚ διαψεύδουν ανεπίσημα την είδηση…

ΥΓ. αυτά να τα δούνε οι φίλοι μου Ολυμπιακοί που έχουν μάθει να πιπιλάνε την καραμέλα του μεγάλου ξένου προπονητή που τους κερνάνε απλόχερα με την πρώτη ευκαιρία.

3 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

εμ.. αυτα παθαινεις αμα ψαχνεις να κανεις την τριχα τριχια και αν αντι να κοιτας τα χαλια σου ψαχνεις για καλικατζαρους..

Stratos είπε...

Τώρα σιγά σιγά καταλαβαίνουν, ότι με την προστασία των μέσων, την ωραιοποίηση των πάντων και την μετατροπή του μαύρου σε άσπρο, δεν παίρνεις πρωτάθλημα…

Ανώνυμος είπε...

Δεν ακούω δηλώσεις για χεσμένους.
Μήπως στην Ξάνθη μοίραζαν τσάμπα κωλόχαρτα???? :-)

 

blogger templates | Make Money Online