Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

Πρόκομ - Ολυμπιακός 63-59

Μπράβο μας… τα καταφέραμε πάλι…

Χθες καταφέραμε να χάσουμε από μια ομάδα που είχε όλες κι όλες 2 νίκες στην Euroleague.
Ότι καταφέραμε να πετύχουμε με τη μεγάλη επί της ΤΣΣΚΑ την προηγούμενη εβδομάδα το γκρεμίσαμε χθες με μια αποκαρδιωτική εμφάνιση. Τι να πω…

Αυτό που μου κακοφαίνεται στην ομάδα, είναι ότι ώρες ώρες δείχνει να μην θέλει και να μην έχει διάθεση ή όρεξη, για να κυνηγήσει ένα παιχνίδι που δεν της πάει όπως σχεδίαζε.

Με μια νίκη χθες επί της αδιάφορης Πρόκομ, η δεύτερη θέση για ‘μας θα παιζόταν στη Λιθουανία την επόμενη εβδομάδα. Αρκετά δύσκολο ματς βέβαια, αλλά θα πηγαίναμε να παίξουμε με άλλη ψυχολογία. Τώρα άλλη μια ήττα εκεί, φαντάζει πολύ πιο πιθανή από μια νίκη.

Ο δρόμος τώρα για την κατάληψη της 4ης θέσης, αν όχι της 5ης, έχει ανοίξει διάπλατα…

Ο Ολυμπιακός είναι νέα ομάδα (και πάλι) που τώρα χτίζεται.
Για να μπορέσει να χαρακτηριστεί κι αγωνιστικά μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, θα πρέπει να μάθει να κερδίζει και όταν δεν παίζει καλά. Πόσο μάλλον να κερδίζει αντιπάλους με την δυναμικότητα της Πρόκομ.

Στην Ευρώπη δεν βλέπω δυστυχώς πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο από πέρσι.
Δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει αυτό, παρόλο που θεωρώ ότι έχουμε καλύτερη ομάδα απ’ ότι πέρσι.
Η μόνη ελπίδα που διατηρώ για κάτι καλύτερο, είναι για μια καλή κλήρωση στην επόμενη φάση που να μας επιτρέπει να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την πρώτη θέση.
Για παράδειγμα να πέσουμε στον όμιλο που επικεφαλής θα είναι η Μάλαγα, με την οποία δεν μπορείς να πεις ότι είσαι ξεγραμμένος απ’ την αρχή, όπως έγινε πέρσι ας πούμε με την ΤΣΣΚΑ.

Για την ιστορία :

Τα δεκάλεπτα : 14-14, 29-29, 40-44, 63-59

Πρόκομ (Τόμας Πατσέσας) : Μίλισιτς 2, Ρόζικ 2, Μασιούλις, Ντίλεβιτς 2, Χαρίσης 3(1), Στανόγιεβιτς 2, Σλάνινα 9(1), Γκούροβιτς 28(5), Βαν Ντε Σπίγκελ 15.

Ολυμπιακός (Πίνι Γκέρσον) : Μπλάκνεϊ 2, Παπαμακάριος, Γουντς, Μπουρούσης 11(1), Γκριρ 6(1), Μαυροκεφαλίδης 8, Βασιλόπουλος 8(1), Πρίντεζης 3, Καυκής, Τεόντοσιτς 3, Τζάκσον 18.

2 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Πες μου πως ειναι δυνατόν η ομάδα να εμφανίζει ΤΟΣΟ μεγάλη διαφορά απο ματς σε ματς.

Ειναι θέμα προπονητή πιστεύω αυτές οι διακυμάνσεις στην απόδοση-στην ψυχολογία κλπ..

Απαράδεκτη ήττα.. ουτε post δεν εχω καρδιά να γράψω.. :-(

Ανώνυμος είπε...

αι σχος .-

 

blogger templates | Make Money Online