Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

Κύπελλο UEFA

Λάρισα - Ζενίτ 2-3
Το άστρο της Λάρισας μάλλον έσβησε μετά την πρόκριση επί της Μπάκμπερν.
Και στο χθεσινό παιχνίδι απ’ ότι κατάλαβα, γιατί δεν το είδα, δικαιούνταν να πάρει κάτι περισσότερο από την ήττα, όπως έγινε και στο παιχνίδι με την Έβερτον.
Η Λάρισα το παλεύει αλλά δεν της βγαίνει και τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο γι’ αυτή, γιατί ούτε και στο πρωτάθλημα παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Κοπεγχάγη - Παναθηναϊκός 0-1
Ο Παναθηναϊκός χθες όντως έκανε μια επαγγελματική εμφάνιση.
Πέτυχε γρήγορα ένα γκολ και από ‘κει και πέρα κλείστηκε και δεν επέτρεψε στους Δανούς να κάνουν ούτε υποψία ευκαιρίας. Οι Δανοί δεν κατάφεραν να βάλουν γκολ ούτε με το πέναλτι δώρο του διαιτητή, είχαν την πρωτοβουλία και την κατοχή, αλλά δεν ήξεραν τι να κάνουν τη μπάλα. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός αν το κυνηγούσε λίγο περισσότερο θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ και να καθαρίσει ακόμα πιο άνετα. Το καλό γι’ αυτόν είναι ότι δεν ξόδεψε και δυνάμεις ενόψει ντέρμπι.

Το χθεσινό παιχνίδι απέδειξε ότι άδικα προσπαθούσαν “κάποιοι Παναθηναϊκοί” να καλλιεργήσουν ένα κλίμα ότι η Κοπεγχάγη είναι ομαδάρα, με αρκετά λεφτά, πολύ δυνατή έδρα, ότι δυσκόλεψε την υπερομάδα της Μπεμφίκα και ότι κάποτε κέρδισε την Μάντσεστερ, για να έχουν μια πισινή σε περίπτωση στραβής. Όπως επίσης ότι αν πριν το παιχνίδι τους έδιναν το Χ, θα το έπαιρναν άνετα από τον Παναθηναϊκό και «θα έκλειναν το τάβλι». Τα παραπάνω έβγαιναν από τους ρεπόρτερ της ομάδας. Αν αυτό τώρα, να υποτιμούν δηλαδή και να μην εμπιστεύονται, οι ίδιοι την ομάδα τους, δεν προβληματίζει τον κόσμο της ομάδας, εμένα δεν μου πέφτει λόγος.

Άρης - Ερυθρός Αστέρας 3-0
Μια μεγάλη και πολύ σημαντική νίκη για τον Άρη που τον φέρνει πιο κοντά την πρόκριση.
Η χθεσινή εικόνα και παρουσία, τακτικά, της ομάδας ήταν φανερό ότι ήταν δουλειά και σχέδιο Μπάγιεβιτς. Έτσι ακριβώς έστηνε και τον Ολυμπιακό στα παιχνίδια του C.L. όταν έκανε τις τρεις νίκες πριν τρία χρόνια στο Καραϊσκάκη. Ο Άρης έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι σοβαρή στο γήπεδο σε όλα της τα παιχνίδια και δυσκολοκατάβλητη. Για τον προπονητή της για μένα τα λόγια είναι περιττά. Δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι καμιά ομαδούλα και ότι πριν λίγο καιρό λίγο έλειψε να κερδίσει την Μπάγερν. Επίσης ότι το 3-0 δεν αντικατοπτρίζει ακριβώς την εικόνα του αγώνα και μάλλον κρίνεται υπερβολικό. Για τους Αριανούς όμως δεν έχει σημασία… και καλά κάνουν και το πανηγυρίζουν αρκεί να μην μείνουν σ’ αυτό.

 

blogger templates | Make Money Online