Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2007

Λάτσιο – Ολυμπιακός 1-2

Συγχαρητήρια σε όλους !!

Λάτσιο – Ολυμπιακός 1-2 και το δεύτερο διπλό, και μάλιστα στον ίδιο όμιλο, είναι γεγονός.

Η ομάδα χθες απέδειξε ότι οι μέχρι τώρα εμφανίσεις της στο C.L. μόνο τυχαίες δεν ήταν.
Φέτος είναι εμφανές ότι υπάρχει σωστό σχέδιο αντιμετώπισης αυτών των παιχνιδιών. Προπονητής και παίχτες κρατάνε χαμηλούς τόνους, αντιμετωπίζουν ρεαλιστικά τη διοργάνωση και παίζουν όπως πρέπει, με μέτρο, ψύχραιμα και χωρίς πανικό. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Δεν είναι τυχαίο ότι και τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια καταφέραμε και τα γυρίσαμε από το 1-0 και αν δεν έμενε η ομάδα από δυνάμεις λόγο των 10 παιχτών στη Μαδρίτη, είναι πολύ πιθανό να κρατούσε κι εκεί το 1-2.

Χθες για άλλη μια φορά δεχθήκαμε γκολ μαϊμού, παρόλα αυτά η ομάδα αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε αμέσως παρά το γεγονός ότι μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε φανεί καθόλου επιθετικά. Συνοψίζοντας είχαμε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο και από τις δυο ομάδες χωρίς πολλές φάσεις και ρυθμό και σε γενικές γραμμές δεν παίξαμε καμιά μπάλα φοβερή, κάναμε πολλά λάθη στο κέντρο και πουλήσαμε πολλές φορές τσάμπα τη μπάλα, δίνοντας την ευκαιρία στη Λάτσιο να μας απειλήσει ευτυχώς όμως χωρίς επιτυχία, αφού Ζεβλάκοφ και Άτζας ήταν σε καταπληκτική μέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και μπήκαμε ματιασμένοι στο γήπεδο το ξεπεράσαμε μετά από λίγο και η ομάδα ανέβασε την απόδοση της, πατώντας καλύτερα στο γήπεδο με αποτέλεσμα το γκολ του Ντάρκο. Μετά το γκολ παίξαμε σοβαρά και έξυπνα, δίνοντας χώρο στη Λάτσιο για να τη χτυπήσουμε πιο εύκολα στην κόντρα. Πολύ θετική εντύπωση μου έκανε το τελευταίο δεκάλεπτο, όπου όχι μόνο δεν κλειστήκαμε πίσω αλλά βγήκαμε μπροστά ροκανίζοντας το χρόνο και δίνοντας ανάσες στους αμυντικούς.

Αυτό που ήθελα να δω εγώ πάντως από την ομάδα το είδα, ασχέτως της νίκης και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Ακόμα πρέπει να δώσουμε τα εύσημα και πολύ μεγαλύτερη προσοχή γενικότερα, σε αυτόν τον αθόρυβο και τόσο πολύτιμο παίχτη, που τόσο μας έλειψε όλο αυτό τον καιρό και που χθες τα έδωσε όλα για 95 λεπτά αν και ερχότανε από τραυματισμό. Εννοώ βέβαια τον Λεντέσμα… το αξίζει και με το παραπάνω.

Μεγάλη απώλεια βέβαια από το επόμενο παιχνίδι με τη Βέρντερ, ο Τζόλε με την υπερβολική κάρτα που δέχθηκε.

Άξιο επίσης αναφοράς όπως το «γκολ μαϊμού» που έχει γίνει πλέον θεσμός στα μισά παιχνίδια μας, είναι ότι ποτέ μα ποτέ, δεν έχει έρθει ένα αποτέλεσμα που να μας βολεύει στο άλλο παιχνίδι… μα ποτέ…;;;

Α !!!! να μην το ξεχάσω… μέχρι τη Δευτέρα το αργότερο θα πρέπει να έχει φύγει ο Σερ Τάκης από την ομάδα γιατί θα μας καταστρέψει. Δεν γίνεται κύριε να πηγαίνεις και να κάνεις δύο διπλά στο C.L.... θα μας καταστρέψεις...
Φέρτε επιτέλους ένα ξένο προπονητή να γυρίσουμε στις τεσσάρες και να πουλάνε και οι φυλλάδες ολυμπιακοφροσύνη για να κονομάνε… άντε μπράβο… άκου Τάκης Λεμονής… μπρρρρρρ…

Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σ' αυτούς

8 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

βασικα περα απο τα συγχαρητηρια, οπως τα λες ε? δωστε χρονο στους κοιμισηδες και σια γιατι ειναι ..ευρωπαιοι και τον αλλον αστον καποια στιγμη θα τον φαμε.. ε ρε λαμογια... ολοι εκει στην κωλοτουμπα μεχρι να πατε στους Ολυμπιακους για χρυσο στη ρυθμικη!

kos7 είπε...

φιλε στρατο συμφωνούμε σε όλα.εδω και καιρό γραφουμε για το υφος της ομάδας μας και τον σωστό προσανατολισμό που έχει.όσον αφορά το λεντεσμα ο ρόλος του είναι πολύ σημαντικός ενώ κάνει και τον ιέρο καλύτερο παίκτη.

Πετρος είπε...

Καλησπέρα παιδιά. Αν και είμαι Παναθηναϊκός οφείλω να σας συγχαρώ. Παρόλο που η Λάτσιο είναι 14 στο Ιταλικό πρωτάθλημα, ήταν σπουδαίο αποτέλεσμα. Ωστόσο, πιστεύω ότι θα έπρεπε να σας απασχολεί ο αμυντικός προσανατολισμός της ομάδας σας που έχει ως αποτέλεσμα τις κακές εμφανίσις στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο να παίζεις Τετάρτη αμυντικά και Κυριακή επιθετικά. Το έχουμε περάσει αυτό εμείς οι Παναθηναικοι και γι' αυτό σας ενημερώνω. Καλή σας μέρα.

Stratos είπε...

Φίλε να 'σαι καλά.
Δεν νομίζω πάντως ότι έχει να κάνει με τον αμυντικό προσανατολισμό, γιατί στην Ευρώπη δεν παίζουμε αμυντικά, δηλαδή "ταμπούρι". Απλά παίζουμε πιο μυαλωμένα και με μεγαλύτερη σοβαρότητα απ' ότι τις άλλες χρονιές. Αυτό κιόλας το μαρτυρούν και τα εφτά γκολ εκτός έδρας.
Το πρόβλημα στην Ελλάδα πιστεύω ότι είναι η χαλαρότητα που αντιμετωπίζει η ομάδα τα παιχνίδια και οι πολύ τραυματισμοί που μας έβγαλαν ως ένα βαθμό εκτός ρυθμού.

neropistolero είπε...

Είναι πολύ σημαντικό να δηλώνει η ομάδα ότι πάει για διπλό και να γυρίζει με το διπλό κι όχι έχοντας φάει πολλά. Αποκτάμε αξιοπιστία, σοβαρότητα. Όταν κάνουν δηλώσεις οι παίχτες είναι επειδή όσα λένε τα πιστεύουν κι όχι γιατί πήραν αέρα τα μυαλά τους. Μακάρι να είναι η συνέχεια έτσι όπως τη φανταζόμαστε όλοι.

Stratos είπε...

Έχεις δίκιο.
Η δηλώσεις είναι πιο ρεαλιστικές και συνοδεύονται κι από έργα.
Η ομάδα έχει γίνει πιο αξιόπιστη.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μη μας αποκοιμήσει αυτή η νίκη και νομίσουμε ότι φτιάξαμε ομάδα. Ίσα ισα βολεύει τη διοίκηση να μας λέει ότι αφού έχουμε τέτοια ομαδάρα δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές. Η ομάδα τώρα που έχει λεφτά πρέπει να περάσει στα χέρια των οπαδών της. Κάποιοι ξεκίνησαν για πλάκα ίσως; να ζητούν για πρόεδρο τον πιο επώνυμο οπαδό της τον Κεντρωτή. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο εσείς που επικοινωνείτε μαζί του τι λέτε; Κάνει ή θα την πατήσουμε πάλι;

Ανώνυμος είπε...

Τωρα που παμε καλα θα κανουμε αλλαγη? τι ειμαστε καβουρες να περπαταμε αναποδα? Ποτε δεν τελειοποιησαμε νομιζω τη διοικηση, το αντιθετο μαλιστα.Φετος το καλοκαιρι εδειξαν κατι καλο, στο χερι τους ειναι να το συνεχισουν.

 

blogger templates | Make Money Online