Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2007

Ελλάδα – Μάλτα 5-0

Όλα το Σάββατο, με εξαίρεση τον καιρό, πήγαν τέλεια.

Μεγάλη σε νίκη σκορ (5-0), ωραία μπάλα, ωραία ατμόσφαιρα και γενικότερα ένα παιχνίδι χωρίς καθόλου άγχος όπου μπορούσες να το παρακολουθήσεις σαν μια θεατρική παράσταση.

Αγωνιστικά τώρα τι να πεις ;

Ούτε ο αντίπαλος ήταν τόσο δυνατός ούτε και η εθνική μας το είδε τόσο “σοβαρά” το παιχνίδι, γι’ αυτό κιόλας πιστεύω ότι μας έκανε τις ευκαιρίες αυτές στην αρχή η Μάλτα.

Πάντως θεωρώ ότι σε αυτά τα προκριματικά, ούτε ο Ρεχάγκελ ούτε η ομάδα έχουν καμία σχέση με τον Ρεχάγκελ και την ομάδα που παρουσιάστηκε στα προκριματικά του Μουντιάλ. Για μένα αυτό το διάστημα, ήταν χαμένος χρόνος όσο αφορά την πρόοδο και την καθιέρωση της εθνικής μας. Ευτυχώς όμως όλα αυτά άλλαξαν σε αυτά τα προκριματικά, και αυτό που λέω δεν έχει να κάνει μόνο με την πρόκριση, αλλά με τη γενικότερη αγωνιστική εικόνα που δείχνει η εθνική μας, όπου πολλές φορές μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαια και καλύτερη απ’ αυτή του 2004. Εκτός του ότι θεωρείτε και πιο πλήρης αφού έχει περισσότερες αξιόπιστες και έτοιμες λύσεις.

Τέλος θεωρώ ότι είναι για πολλούς λόγους, πολύ σημαντικό να κερδίσουμε την Τετάρτη στην Ουγγαρία και ας έχουμε καθαρίσει την πρώτη θέση.

 

blogger templates | Make Money Online