Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2007

Με σοβαρότητα…

…και μέτρο θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 2.000 χρόνια, δεν αποτέλεσε ποτέ σοβαρό λόγο ανησυχίας στον Ολυμπιακό στα εντός έδρας παιχνίδια του και γι’ αυτό έχουμε υποστεί από την συμπαθή κυβερνητική ομάδα, αρκετές γκέλες στο παρελθόν.

Το απόγευμα πρέπει να μπούμε σοβαρά στο παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να το καθαρίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται για να μπορέσουμε στην πορεία να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων και να ξεκουράσουμε κάποιες πολύτιμες μονάδες (βλέπε Γκαλέτι, Τζόλε και Λουα Λούα) για να τους έχουμε την Τρίτη όσο το δυνατόν πιο «φρέσκους».
Πράττοντας έτσι, μπορείς να δώσεις χρόνο συμμετοχής σε παίχτες που δεν έχουν παίξει πολύ και που χρειάζονται παιχνίδια για να «λυθούν» και να δείξουν τις ικανότητες τους. Όχι φιλικά, αλλά επίσημα και δυνατά όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ και με συμπαίχτες όχι τους άλλους παγκίτες, αλλά τους βασικούς. Μόνο έτσι βοηθάς και αυτούς και την ομάδα.

Ξέρω ότι δεν είναι σωστό να παίζεις με τον ΠΑΟΚ προγραμματίζοντας έμμεσα το επόμενο παιχνίδι με τη Ρεαλ, αλλά πιστεύω ότι αυτή τη φορά χρειάζεται, γιατί το παιχνίδι της Τρίτης είναι ίσως το πιο σημαντικό της χρονιάς για την ομάδα, όχι τόσο γι’ αυτό καθ’ αυτό το παιχνίδι, αλλά για τα όσα ακολουθούν συνήθως μετά από τέτοια παιχνίδια, αν δεν έχει έρθει το θετικό αποτέλεσμα.
Με συνέπειες συνήθως αρνητικές και εντός και εκτός Ελλάδος. Οι Ολυμπιακάρες καραδοκούν.
Αυτό όμως θα το αναλύσουμε στην ώρα του.

Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη για το σημερινό παιχνίδι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υποτιμώ τον ΠΑΟΚ. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη και αυτό μου δίνει το δικαίωμα να ευελπιστώ σε ένα γρήγορο «καθάρισμα» και σωστή διαχείριση μετά.
Αν και για το πρώτο είμαι πιο σίγουρος απ’ ότι για το δεύτερο.

ΥΓ. ακούω να πέφτει πολύ ειρωνεία για τον Αρτσούμπι τις τελευταίες μέρες και εύχομαι να του δώσει ο Τάκης το χρόνο σιγά σιγά για να μπορέσει να τους εκθέσει, όπως έκανε στην πορεία κι Κοβάσεβιτς.
Κι εμένα δεν μπορώ να πω ότι με έχει πείσει ή μ’ έχει εντυπωσιάσει, αλλά πριν τον απορρίψω θέλω να έχει πάρει όλο τον απαραίτητο χρόνο που δικαιούται.
Το σχόλιο έχει να κάνει όχι τόσο για τον Αργεντίνο, αλλά περισσότερο για τους πονηρούς που δεν χάνουν ευκαιρία να…

3 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω θα κερδίσει εύκολα ο ολυμπιακός καθώς ο φετινός
Παοκ δεν πείθει άλλωστε ποτε δεν τα πήγαινε καλά στους αγώνες
Του με τις αθηναϊκές ομάδες εκτος έδρας .

Stratos είπε...

Αυτό πιστεύω κι εγώ. Για να δούμε...

Ανώνυμος είπε...

τι εχει ειπωθει για τον Αρτσουμπι? Δεν εχω παρει χαμπαρι τιποτα μου φαινεται :P Το τυπακι ειναι γρηγορο,εχει πολυ την πασα,σεντρα ακριβειας,ωραιο τελειωμα και ειναι παρα πολυ εξελιξιμος..Ασε που τον εχει αναγκαστικα μπακ τον ανθρωπο ενω παιζει μπροστα..

 

blogger templates | Make Money Online