Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2007

Καθοριστικός αγώνας

Τέτοιος είναι ο αγώνας σήμερα στην Τρίπολη.

Ότι προβλήματα και να έχουμε, όσους τραυματισμούς κι αν έχουμε, όσο κι αν χρειάζονται ανάσες κάποιοι παίχτες, τον αγώνα σήμερα πρέπει να τον κερδίσουμε. Με μια νίκη απόψε σβήνουμε κατά κάποιο τρόπο τα τρία προηγούμενα Χ, μιας και ακολουθεί το ντέρμπι του ΠΑΟ με την ΑΕΚ που ότι αποτέλεσμα κι αν έρθει μας βολεύει.

Νίκη του ΠΑΟ μας φέρνει 1 βαθμό πίσω του μαζί με την ΑΕΚ, Χ μας φέρνει ένα βαθμό πίσω από την ΑΕΚ αυτή τη φορά, από 6 που ήταν πριν δύο αγωνιστικές, και νίκη της ΑΕΚ μας αφήνει βέβαια 3 βαθμούς πίσω της, αλλά παίρνουμε πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΟ, ο οποίος θα έχει χάσει 5 βαθμούς στην έδρα του από τους συνδιεκδικητές του.

Ο αστέρας είναι ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό μετά τα επιτυχή αποτελέσματα που έχει φέρει και αυτή του την φόρα πρέπει να του την κόψουμε. Με μια νίκη αλλάζει η ψυχολογία της ομάδας, ηρεμεί περισσότερο και με καθαρό μυαλό και χωρίς άγχος, θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος για ξεκούραση, ανασύνταξη και καλύτερη προετοιμασία για τη δύσκολή συνέχεια που ακολουθεί.

Παράλληλα είναι και καλή ευκαιρία, αφού έτσι ήρθαν τα πράγματα, να πάρουν χρόνο συμμετοχής και παίχτες που δεν είχαν παίξει πολύ και να αποδείξουν ότι μπορεί να τους υπολογίζει ο Λεμονής όπως έκανε κι Πάντος την Τρίτη.

 

blogger templates | Make Money Online