Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1

Τελικά τα καταφέραμε.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κατά τη γνώμη μου πολύ καλύτερος του αναμενομένου και μας έπαιξε στα ίσα μέσα στο Καραϊσκάκη. Εμείς από την άλλη μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι αλλά μετά τον τραυματισμό του Λεντέσμα και την αναγκαστική αλλαγή του, η ομάδα έχασε τον ρυθμό της και ο ΠΑΟΚ ξεθάρρεψε αρχίζοντας να βγαίνει στην κόντρα πιο εύκολα και να εκμεταλλεύεται την αμυντική μας ολιγωρία. Έτσι έγινε και στη φάση του γκολ όπου προηγήθηκε με 0–1.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά και για 20 – 25 λεπτά βομβαρδίζαμε τον ΠΑΟΚ κλείνοντας τον στη περιοχή του και καταφέρνοντας να γυρίσουμε το παιχνίδι με γκολ του Τοροσίδη και του Κοβάσεβιτς.
Μετά το 2-1 είχαμε τις προϋποθέσεις να πετύχουμε κι άλλο γκολ και να καθαρίσουμε το παιχνίδι αλλά όπως είπε κι Λεμονής δεν είχαμε καθαρό μυαλό, με αποτέλεσμα μέχρι να λήξει το παιχνίδι να μας φύγει πάλι η ψυχή γιατί δεν έχουμε δει και λίγα φέτος.

Με λίγα λόγια ήταν ένα πολύ καλό ματς με ωραίο ανοιχτό ποδόσφαιρο, με φάσεις και ρυθμό και από τις δυο ομάδες. Ήταν από αυτά τα παιχνίδια που χαίρεσαι να τα βλέπεις και σαν τρίτος. Δηλαδή δεν ήταν μια επαγγελματική νίκη.

Ευτυχώς όπως πήγε το παιχνίδι πήραν και κάποιες ανάσες ο Κοβάσεβιτς και ο Λούα Λούα (ο οποίος θα πρέπει να γίνει λίγο πιο απλός στο παιχνίδι του) γιατί την Τρίτη τους περιμένει πολύ τρέξιμο και τους δύο. Συν ότι πήραν λεπτά συμμετοχής και Κωνσταντίνου και ο Μήτρογλου

Αυτός ο Χριστοδουλόπουλος ήταν όλα τα λεφτά για τον ΠΑΟΚ. Εντυπωσιακός και ουσιαστικός, αδικείται εκεί πάνω…

6 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Χριστοδουλόπουλος ήταν όλα τα λεφτά για τον ΠΑΟΚ. Εντυπωσιακός και ουσιαστικός, αδικείται εκεί πάνω…

Και τί είναι ο ΠΑΟΚ ρέ καραγκιόζη, το σούπερ μαρκετ του θρύλου για νά ρθει να ψωνίσει ότι τού γουστάρει..
Ή μήπως την έχεις δεί φραγκάτος ξαφνικά πού μόλις σου ζητήσανε τον Καστίγιο έτρεξες και τάρπαξες στον αέρα μήπως και μετανοιώσουν . Όσο για τον Χριστοδουλόπουλο ξέχνα το, δεν είναι για τα δόντια σου, υπάρχει μία πραγματική ομάδα,λίγο πιό κόκκινη, λίγο πιό έντιμη και με πραγματικούς φιλάθλους (δεν έχουν επιστήμονες) Liverpool άν την έχεις ακουστά, που τον κάλεσε και τον δοκίμασε όταν εσείς ξυνόσασταν...
Και επειδή σε κόβω φρεσκαδούρα για ρώτα τον μπαμπάκα σου τί έγινε την τελευταία φορά που κάποιοι άλλοι έξυπνοι σαν και τού λόγου σου σκεφτήκανε να "αποκτήσουν" με την γνωστή πειραιώτικη ντομπροσύνη έναν άλλον πιτσιρικά από "εκεί πάνω"

Stratos είπε...

Λοιπόν "ανώνυμε" (ωραίο όνομα) θα σου απαντήσω :

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομαδούλα της πλάκας, που σας έχουν κάνει να πιστεύετε ότι είναι μεγάλη για να καλμάρουν το κόμπλεξ που έχετε για τις ομάδες της Αθήνας.
-Είναι η ομάδα που σε 81 χρόνια ιστορίας οι τίτλοι της μετρούνται στην μια παλάμη.
Με δύο πρωταθλήματα (1976, 1985) και τέσσερα κύπελλα (1972, 1974, 2001, 2003) ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ; Και που ασχολούμαστε λίγο μαζί σας χάρη σας κάνουμε.
-Είναι η ομάδα όλων των κυβερνήσεων.
-Είναι η ομάδα που προκαλεί το γέλιο με την έλλειψη αντίληψης της πραγματικότητας που διακρίνει του οπαδούς της.
-Είναι η ομάδα που απωθεί οποιωνδήποτε σοβαρό επιχειρηματία.
-Είναι η ομάδα που δεν θα μπορέσει να αγοράσει ποτέ κανένα παίχτη από τον Ολυμπιακό.

Όποτε θελήσουμε σας παίρνουμε όποιον θέλουμε απλά και μόνο γιατί είστε ανύπαρκτοι. Και που ασχολούμαστε λίγο μαζί σας χάρη σας κάνουμε.

Α και κάτι ακόμα… εγώ τον Καστίγιο τον πούλησα και πήρα τρεις φορές το budget της ομάδας σου.

Περαστικά…

Ανώνυμος είπε...

Τώρα με τον "Αλλα αντ΄άλλα" σοβαρή συζήτηση θ΄ανοίξουμε, κόψε τίτλο και βγάλε συμπέρασμα...
Τέσπα δεν έρχεται που δεν έρχεται κανείς στο μπλογκάκι σού κάνω για δεύτερη φορά την τιμή αλλά μην ελπίζεις σε παραπάνω , έχουμε και σοβαρότερες δουλειές απο την παρτη σου.
Φαίνεται ότι άρχισες να παρακολουθείς το άθλημα απο τότε που εμφανίστηκε ο θείος Σωκράτης για να μη γνωρίζεις ότι την προηγούμενη φορά που πήγες να κλέψεις παίκτη απο "εκεί πάνω" έκανες 20 χρόνια γαργάρα και μόνο που άκουγες ΤΟΥΜΠΑ. Όταν δε έβαλες την ΕΠΟ να τιμωρήσει αυτή την ομάδα για να μη παίξεις σ άυτό το καταραμένο γήπεδο και κατάφερες να παίξουμε στο ουδέτερο γήπεδο των Σερρών πέτυχες να φύγεις με μία τιμητική ...εξάρα. Θα μου πείς αυτά είναι ιστορία και προφανώς για σένα η Ιστορία είναι αγνωστη (αλήθεια μήπως σου λέει τίποτε ο ...Μπούκοβι και γιατί έμεινε γνωστός).Έχεις δίκιο δεν έχω πολλούς τίτλους (10 τελικοί κυπέλλου στό ....λεκανοπέδιο σε 12 χρόνια, αραγε αν γίνονταν στην Τούμπα θα έπαιρνε έστω και έναν ο θρύλος;)
Είναι αλήθεια ότι κανένας σοβαρός επιχειρηματίας δεν θα ερχόταν στον ΠΑΟΚ, ούτε ο Κοσκωτάς, ούτε ο Σαλιαρέλλης, ούτε ο Κόκκαλης, εξ άλλου δεν είμαι ...ΟΣΦΠ(Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φυλακισμένων Προέδρων).
Το θέμα είναι ότι ακόμη και σήμερα που Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση της ιστορίας του, χρειάζεσαι την βοήθεια τής πολιτείας που να απαγορεύει την μετακίνηση των φιλάθλων μας (εσείς ποτέ δεν είχατε τα αρχίδια να έρθετε στην Τούμπα) αλλά ΚΑΙ την βοήθεια τής διαιτησίας για να νικήσεις ακόμη και χθές. (απο το 10'σού χαρίζεται πέναλτυ και κόκκινη).
Μάζευε λοιπόν τις κούπες της σούπερ φούσκας, γέμιζε τα ράφια, και κάτσε στην τιβι να βλέπεις πώς παίζεται η μπάλλα εκεί που υπάρχουν νόμοι, διαιτητές και ποδόσφαιρο. Και μιά που μίλησες για budget μέ τρόμαξες ρε μπατήρη του Champions League που όλοι σας μαζί (με τους φυλακισμένους) δεν πιάνετε ούτε ενα αρκίδι του Κακά, γελωτοποιέ της Ευρώπης, κομπλεξικέ νεόπλουτε του Ελλαδιστάν

Ανώνυμος είπε...

Re sy anwnime, xekouvala mas ligo giati mas (ta) exeis zalisei. Ante agori mou, to kouvadaki sou k se alli paralia. Na pas na pouliseis mouri ekei pou se pairnei, k afou ftiaxeis omada. Hrthes na mas klafteis gia tin omada sou k ola sou ftaine. Re ante geia. K ton Xristodoulopoulo sas ton xarizoume...

Strato sorry gia ta greeklish k gia tin glwssa alla den antexa!Kali synexeia!

Stratos είπε...

Φίλε ανώνυμε…
-Πρώτον αν έχεις καμία καλύτερη ιδέα για το όνομα του blog εδώ είμαστε να σε ακούσουμε. Αν και δεν βλέπω να τον «έπιασες», τέλος πάντων σεβαστή η γνώμη σου.
-Δεύτερον το blogακι το έφτιαξα για την πάρτη μου και δεν με ενδιαφέρει αν έχει επισκεψιμότητα ή όχι. Όποιος θέλει έρχεται και γράφει ότι θέλει, γι’ αυτό και δεν έχει «έλεγχο» στα μηνύματα. Η πόρτα είναι ανοιχτή σε όλους.
-Τρίτον όπως μπορείς να δεις στο προφίλ μου, δεν είμαι 10 χρονών όπως πιθανών να νομίζεις.
-Τέταρτον έχετε κάνει σημαία ένα όχι ενός παίχτη, για μια υπόθεση εδώ και 30 χρόνια. Και μόνο που αναφέρεσαι σ’ αυτό δείχνει την κατάντια της ομάδα σου.
-Πέμπτον εκτός από του παίχτες που δεν ήσουν ικανός να κρατήσεις και σου έφυγαν ελεύθεροι, όλους τους άλλους τους πληρώθηκες. Τα πόδια σου τα άνοιγες σε άλλους. Και σε «μεταγραφές» και αγωνιστικά.
-Έκτον σοβαρός επιχειρηματίας δεν πρόκειται να έρθει ποτέ στον ΠΑΟΚ γιατί όλοι βλέπουν ότι δεν έχετε επαφή με την ποδοσφαιρική πραγματικότητα (οπαδοί και δημοσιογράφοι που χαϊδεύουν τα αυτιά σας για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ και σας λένε ότι θέλετε να ακούσετε). Από ολόκληρη βόρειο Ελλάδα (και όχι μόνο) δεν υπάρχει ρε φίλε ένας ΠΑΟΚτζής λεφτάς να αναλάβει την ομάδα ; που είναι όλοι ΠΑΟΚοπατέρες ; δεν προβληματίζεστε που όλοι σας αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι ;
-Έβδομον μπορείς να μας πεις πότε ο ΠΑΟΚ ήταν στα καλά του αυτά τα 81 χρόνια ;
-Όγδοον για την Ευρώπη, το Champions League, τα budget και τα σχετικά είναι αφελές να το συζητήσουμε. Με ομάδα που θεωρεί άθλο να προκριθεί στου ομίλους του UEFA και παλεύει κιόλας για να βγει, τι μπορώ να πω…

Και τέλος φίλε, για να καταλάβεις τι κόλλημα τραβάτε, είχα γράψει :
“Αυτός ο Χριστοδουλόπουλος ήταν όλα τα λεφτά για τον ΠΑΟΚ. Εντυπωσιακός και ουσιαστικός, αδικείται εκεί πάνω…”
Από το κόμπλεξ κατωτερότητας που διακρίνει τους περισσότερους από ‘σας το «εκεί πάνω» το μετέφρασες στο μυαλό σου όπως ήθελες για να επιβεβαιώσεις στον εαυτό σου ότι όλοι σας κυνηγάνε και όλοι κοιμούνται και ξυπνάνε με το μυαλό πως θα κάνουν κακό σε μια ομάδα που 81 χρόνια ουσιαστικά δεν απειλεί κανέναν. Αν δεν βλέπει ότι ένας τέτοιος παίχτης αδικείτε σε μια τέτοια ομάδα, τι να σου πω…
Και δεν νομίζω να έγραψα πουθενά ότι αδικείτε εκεί και πρέπει να έρθει σε μας. Αν και θα τον ήθελα…

Δεν σε ξέρω και δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου… όποτε θέλεις μπορείς να γράφεις ότι θέλεις αρκεί να μην βρίζεις.
Καλή σου μέρα και καλή βδομάδα.

Ανώνυμος είπε...

μην ασχολειστε με κομπλεξικους παοκτζηδες παιδες.. ξεπερνουν ακομα και τους κομπλεξικους βαζελους. Παντως πισω ξεπισω στο σκορ η ομαδα το γυρναει,αυτο ειναι ΜΕΓΑΛΗ υποθεση..Παιχταρα Νταρκο 5 πλυσεις με λιστεριν παλικαρε για οσες φορες σε αμφισβητησα στην αρχη...

 

blogger templates | Make Money Online