Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2007

Για το καλύτερο

Για το βραδινό παιχνίδι έχω την εντύπωση ότι όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι το φαβορί είναι η Ρεάλ.
Από ‘κει και πέρα εμείς θα πρέπει να μπούμε στον αγώνα όπως ακριβώς και πριν 15 μέρες στη Μαδρίτη και να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε. Με μια αντίστοιχη εμφάνιση, μπορούμε να έχουμε βάσιμες προσδοκίες για κάτι καλό το βράδυ.
Δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε ότι ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού είναι πολύ μεγαλύτερος απ’ ότι ήταν στ’ άλλα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που δώσαμε με Ρεάλ και Βέρντερ. Σε αυτά ουσιαστικά δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα, υπήρχε λιγότερη πίεση και άγχος και δεν μας ήξεραν και σαν ομάδα όπως τώρα. Βασικό επίσης ήταν, ότι ούτε εμείς ξέραμε τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα για να έχουμε μεγαλύτερες ελπίδες και προσδοκίες για κάτι καλό όπως έχουμε σήμερα.
Ακόμη θα πρέπει να συνυπολογίσουμε, ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε χάσει τη σιγουριά που μας έδινε η έδρα μας, ενώ ταυτόχρονα έχουν αυξηθεί κι απαιτήσεις του κόσμου μετά τις μέχρι τώρα καλές εμφανίσεις της ομάδας. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πω ότι συμφωνώ απόλυτα και με την τοποθέτηση του Λεμονή για τον κόσμο :

"Ο κόσμος πρέπει να ξέρει, ότι δεν είναι δυνατόν στο Τσάμπιονς Λιγκ να επιτίθεσαι ενενήντα λεπτά, αυτό δηλαδή που συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχω την αίσθηση ότι αυτή την προσπάθεια που γίνεται στον Ολυμπιακό την έχει καταλάβει ο κόσμος και μας βοηθάει πάρα πολύ. Αυτό, θα είναι καθοριστικό στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Καμία φορά, λέμε ότι ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης, αλλά και η πίεση που ασκεί ο κόσμος μερικές φορές στην ομάδα, με το να θέλει να είναι συνέχεια στην αντίπαλη περιοχή, μας έχει βγάλει αρκετές φορές από την τακτική μας"

Η Ρεάλ θα μπει στο γήπεδο για να χτυπήσει το παιχνίδι και να εξασφαλίσει την πρόκριση. Έχει μεγάλο κίνητρο για να το κάνει και δεν ήρθε εδώ για διαδικαστικούς λόγους όπως έγινε πριν δύο χρόνια. Αν τώρα σε αυτές τις δυσκολίες προσθέσουμε και τις πολύ μεγάλες και σημαντικές ελλείψεις των Άτζα, Λεντέσμα και Τοροσίδη, οι οποίοι ήταν βασικότατα κλειδιά για τις μέχρι τώρα καλές εμφανίσεις στο C.L. αντιλαμβανόμαστε όλοι πόσο δύσκολο έργο θα έχει σήμερα η ομάδα. Μακάρι να αντέξουν ο Στολτίδης με τον Πάτσα και να τα καταφέρει ο Πάντος.

Μετά το παιχνίδι στη Μαδρίτη βρήκα αυτό :

Μακάρι να πέσουν μέσα…

3 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Παμε γερα παιχτες,προπονητης και κοσμος και οτι μπορουμε.. παθος για 90 λεπτα,καθαρο μυαλο και δυναμη..

Stratos είπε...

Κι εμείς με υπογλώσσια και ένα βήμα πιο κοντά στον καρκίνο. :D

Ανώνυμος είπε...

Κουνησου απ τη θεση σου :P

 

blogger templates | Make Money Online