Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Ολυμπιακός – Ρεάλ 88-79

Βιαστήκαμε να νικήσουμε…
Η πιο σωστή ατάκα που ακούστηκε χθες.
Προπονητές και παίχτες «ξεχάστηκαν» και το +18 στα μέσα του 2ου δεκαλέπτου, έγινε -8 στα μέσα του 3ου.
Ευτυχώς εκεί δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας και το γυρίσαμε γρήγορα το παιχνίδι, με μπροστάρηδες τον Παπαλουκά, τον Γκριρ αλλά και με τον εξαιρετικό απ’ το πρώτο ημίχρονο Βούισιτς.
Το παιχνίδι όμως για μένα το καθάρισε ο Βασιλόπουλος. Αυτός ήταν ο καθοριστικός παίχτης στο κρίσιμο σημείο όταν η μπάλα έκαιγε. Ο άνθρωπος έβαλε δυο τρίποντα έκανε δύο τάπες, ένα κλέψιμο και ένα επιθετικό ριμπάουντ και όλα αυτά στα τελευταία λεπτά. Τι άλλο να ζητήσει κανείς ;

Το καλό από αυτή την εξέλιξη, είναι ότι στο δεύτερο παιχνίδι αύριο, θα είμαστε πιο σοβαροί γιατί είδαμε τι μπορεί να κάνει η Ρεάλ και θα περιμένουμε και περισσότερα πράγματα από Μπουρούση, Χαλπερίν, Πάργκο και Πρίντεζη που δεν ήταν και τόσο καλοί χθες. Δεν γίνεται να κάνουν ίδια εμφάνιση.

Θεωρώ ότι θα το κάνουμε το 2-0 αύριο, γιατί σε αυτές τις σειρές των αγώνων, με τη σειρά (2-2-1) που πάνε τα παιχνίδια, αν μια ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες να σπάσει την έδρα του αντιπάλου της, αυτό μπορεί να γίνει στο πρώτο παιχνίδι που ακόμα οι ομάδες δεν «γνωρίζονται» καλά.
Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Ρεάλ και δεν νομίζω ότι θα την πατήσουμε

Τα δεκάλεπτα: 28-18, 46-41, 63-64, 88-79

Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 13, Τσίλντρες 8, Βούισιτς 19, Μπουρούσης 5, Χαλπερίν 5, Γκριρ 19, Βασιλόπουλος 8, Πρίντεζης 7, Έρτσεγκ 2, Πάργκο 2.

Ρεάλ Μαδρίτης (Πλάθα): Σάντσεθ 4, Ουίνστον 9, Ρέγιες 10, Βαν Ντεν Σπίγκελ 9, Μουμπρού 4, Ερβέλ 9, Μάσεϊ 6, Μπούλοκ 13, Γιουλ, Λόπεζ 11.

 

blogger templates | Make Money Online