Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 77-75

Επιτέλους να φύγει και το ψυχολογικό βάρος που έχει η ομάδα.
Κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Τώρα θέλει προσοχή και σοβαρότητα για να μην έχουμε προβλήματα στην πορεία.
Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα και το πλεονέκτημα έδρας να πάρουμε. Είδαμε και χθες πως ο Παναθηναϊκός γύρισε ένα παιχνίδι 10 πόντων στο τέταρτο δεκάλεπτο, στον πόντο. Είναι έμπειρη ομάδα και χτισμένη μέσα από τέτοια παιχνίδια. Χθες όμως ήμασταν καλύτεροι και δεν γινόταν να χάσουμε. Τα παιδιά έπαιξαν με ψυχή και στο τέλος ανταμείφθηκαν.
Και έλεος με τον Βασιλόπουλο. Το παιδί περνάει μια δύσκολη φάση και η αμφισβήτηση μόνο κακό μπορεί να του κάνει. Έχουμε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα και είναι κρίμα να το χαντακώσουμε μόνοι μας. Θα τον βρει τον εαυτό του αρκεί να τον στηρίξουμε.

Ελπίζω αυτή η νίκη να βοηθήσει την ομάδα να ελευθερωθεί και να διώξει το βάρος και το άγχος που κουβαλάει και να παίξει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εντός και εκτός Ελλάδας..

Τα δεκάλεπτα: 22-25, 45-43, 59-54, 77-75

Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 9 (1), Πελεκάνος 2, Έρτσεγκ 1, Βούιτσιτς 14, Μπουρούσης 18, Χαλπερίν 11 (2), Γκριρ 13 (2), Πάργκο 6, Βασιλόπουλος 3, Σχορτσιανίτης

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Γιασικεβίτσιους 15 (2), Σπανούλης 19 (2), Περπέρογλου 9 (1), Μπατίστ 19, Φώτσης 5 (1), Νίκολας, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 3, Πέκοβιτς 5.

 

blogger templates | Make Money Online