Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 2-2

Καλό παιχνίδι, καλό αποτέλεσμα.
Πρώτο ημίχρονο μέτρια εμφάνιση, με σαφώς πιο απειλητικό τον Αστέρα και δίκαια δεχθήκαμε δυο γκολ, ασχέτως που το δεύτερο ήταν και «λίγο» οφσάιντ. Το ότι καταφέραμε στο τέλος του ημιχρόνου να μειώσουμε, ήταν πολύ σημαντικό για την συνέχεια, αφού μας ξαναέβαλε στο παιχνίδι για τα επόμενα 45' λεπτά.
Δεύτερο ημίχρονο πολύ καλύτερη εμφάνιση και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και την νίκη.
Γενικότερα ένα όμορφο παιχνίδι, ανοιχτό και ευχάριστο και γι’ αυτούς που το βλέπουν από το γήπεδο, αλλά και γι’ αυτούς που το βλέπουν από την τηλεόραση. Τώρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα περιμένουμε την ΑΕΚ στον τελικό.

Μακάρι να έπαιζαν όλες οι ομάδες έτσι ανοιχτά, προσπαθώντας να παίξουν μπάλα και όχι να καταστρέψουν.

Άσχετο, αλλά περιμένω την αντίδραση της διοίκησης σε αυτά τα «έξυπνα» του Ζαγοράκη.

3 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Μερικες φορες το οτι δεν αντιδρα η διοικηση ειναι καλο.. Το να κατσει να απαντησει στις μαλακιες του Ζαγορακη ισως ειναι σωστο, ισως ομως με τη σιωπη να δειχνεις περισσοτερα. Οτι δεν ασχολεισαι με δαυτους, δεν πεφτεις στο λαικιστικο εντελως επιπεδο τους. Γιατι δηλαδη να βγει η ΠΑΕ και να προσπαθησει να αποδειξει αυτα που ΟΛΗ η Ελλαδα ειδε? Δηλαδη επειδη αλλιως τα λεει ο Ζαγορακης παει να πει οτι τον πιστεψαμε?

Unknown είπε...

Έχουμε καλή ομάδα αλλά δεν έχουμε παίκτες με τσαμπουκά σαν τον leto και τον Diogo, έπεσε τρελό ξύλο στην τρίπολη με τους Παίκτες να ήταν Προκλητικοί, ο diogo έφαγε πάρα πολύ ξύλο αλλά ευτυχώς τα μπαλάκια του τα έριξε.
Πολύ καλός ο derbyshire πρέπει για μένα να μείνει είναι μεγάλος παίχτης και παίζει και Εθνική Αγγλίας κάτω τον 21

Stratos είπε...

Η ομάδα για μένα έχει τσαμπουκά, αλλού υστερεί.
Εγώ περίμενα μια ανακοίνωση για να ακουστεί και οι άλλη πλευρά. Δεν μπορούμε να αφήνουμε τον καθένα να λέει ότι τον βολεύει κι ότι του κατέβει στο κεφάλι. Μας περιμένουν που μας περιμένουν στη γωνία με το παραμικρό μην τους βοηθάμε κιόλας.

 

blogger templates | Make Money Online