Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-0 (Κύπελλο)

Και σιγά μην δεν έφταιγε η διαιτησία…
Ο ΠΑΟΚ είδε το χρώμα της φανέλας του Νικοπολίδη, κατά λάθος στο πρώτο ημίχρονο, από ένα στημένο και μια απόπειρα ευκαιρίας με τον Ίβιτς και από ‘κει και πέρα στη λήξη πάλι με τις χαιρετούρες. Είχε καλύτερο παίχτη τον Χαλκιά και δέχθηκε 30 προσπάθειες για γκολ. Τον κρέμασαν οι δικοί του παίχτες με τις χωρίς λόγο ψευτομαγκιές και τους φταίει ο διαιτητής.
Τους φταίει για μια φάση στη παράταση. Άντε και να το έδινε το φάουλ, άντε και να απέβαλλε τον Άβραάμ (αν και είχε παίχτη δίπλα του και δεν ήταν τελευταίος), τι θα γινόταν δηλαδή ; θα έκανε ο ΠΑΟΚ ότι δεν έκανε 90 λεπτά ;
Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε να παίξει ταμπούρι και να κάνει τσαμπουκάδες μήπως και κρατήσει το αποτέλεσμα και παράλληλα θα διαμαρτυρόταν ,όπως είναι το έθιμο, για τη διαιτησία για να δημιουργήσει το «κατάλληλο» κλίμα για το ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα.
Όλοι όσοι παίζουν με τον Ολυμπιακό, είναι αδικημένοι. Δεν φταίει κανείς παρά μόνο ο Ολυμπιακός.

Από την άλλη εμείς έπρεπε να καθαρίσουμε το παιχνίδι στο 90λεπτο. Στο τελευταίο τέταρτο που παίζαμε εναντίον 9 διέκρινα μια επιπολαιότητα και μια σιγουριά, ότι όπως και να έχει τώρα, θα το βάλουμε το γκολ. Δεν το βάλαμε όμως και τα «Ζαγοράκια» μιλάνε.
Έκπληξη μου προκάλεσε πάντως. η εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, που όντως θύμισε Ολυμπιακό προ Χριστουγέννων.
Θα χαιρόμουν πάντως περισσότερο αν είχαμε προκριθεί χωρίς παράταση και παίζοντας εναντίον 11, γιατί τους είχαμε εύκολα.

Είναι η ιδέα μου ή άρχισαν τα παπαγαλάκια να ροκανίζουν την καρέκλα του μέχρι πρότινος προπονηταρά Βαλβέρδε ;
Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον άνθρωπο, κι αν θέλει να μείνει στην ομάδα, καλώς να μείνει, αλλά αν φύγει, θα μας έχει φτύσει αυτός με τα καραγκιοζιλίκια που κάνουμε και όχι εμείς έτσι όπως θα θελήσουν να μας περάσουν.

 

blogger templates | Make Money Online