Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0

Ότι και να έκαναν οι ποδοσφαιρικά τριτοκοσμικοί δεν κατάφεραν τίποτα.
Παίζαμε στην κυριολεξία με τα δεύτερα, παίξαμε για μισή ώρα με παίχτη λιγότερο και χάναμε εμείς τις ευκαιρίες, μια με το δοκάρι του Παπαδόπουλου και μια με το τετ α τετ του Μήτρογλου, έναντι μιας ευκαιρίας του Χούτου. Ότι τραμπουκισμούς και να έκαναν τα Ζαγοράκια δεν κατάφεραν απολύτως τίποτα.
Οπλίζουν τα χέρια των τριτοκοσμικών εδώ και 2-3 μέρες, καλλιεργούν το ανάλογο κλίμα και μετά βγάζουν ανακοινώσεις για ηρεμία και ψυχραιμία. Πραγματικά για γέλια.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μάπα, αλλά αν ξέφευγε από το Χ, πιθανότερο ήταν να πήγαινε το 2, πάρα στον 1. Πήραμε ένα πάρα πολύ χαλαρό Χ από μια ομάδα που έκανε τα πάντα, εκτός από το να παίξει μπάλα. Ήθελε νίκη για να μειώσει τη διαφορά από εμάς και να την διατηρήσει από τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ. Παρόλα αυτά δεν μας ακούμπησαν καν. Κατά τα’ άλλα τους φταίει η διαιτησία.

Στα δικά μας τώρα, πολύ μου άρεσε ο Γιαννάκης ο Παπαδόπουλος, που δεν μάσησε καθόλου και λυπήθηκα που δεν τον έχω δει περισσότερο. Ο Όσκαρ ήταν καλός κι ας τον κράζουμε συνέχεια, προσπάθησε αρκετά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και έτρεξε αρκετά. Γενικότερα όλοι προσπάθησαν εκτός από τον Λεονάρντο που όποτε έπιανε την μπάλα, αν την έπιανε, έκανε λάθος στο καπάκι. Μου έκανε τα νεύρα κορδόνια…

Σήμερα αποδείξαμε ότι από τραμπουκισμό θα και μαγκιές δεν μασάμε. Αν θέλουν να μας ρίξουν από την κορυφή θα πρέπει να αποφασίσουν να παίξουν μπάλα καλύτερη από εμάς κι όχι να τα ρίχνουν στις διαιτησίες και στις ψευτομαγκιές.

Άντε και του χρόνου πάλι…

3 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Να πει καποιος στα παοκια οτι οταν μιλαμε για ΕΔΡΑ,εννοουμε την εδρα που με τη φωνη μπορει και ανεβαζει την ομαδα για να παιρνει αποτελεσματα ακομα και οταν δεν παιζει καλα.. Εδρα δεν υφισταται οταν το μονο που ξερεις να κανεις ειναι να πετας μαλαματινες και σιδερικα, αυτο μπορουν να το κανουν μεχρι και οι φιλαθλοι της Ξανθης, αρα θα εχουν καυτη εδρα?

Κατα τα αλλα, ουτε χωρις 6 βασικους ουτε με 10 παιχτες για μιση ωρα δεν μπορουν να νικησουν τον "Διορισμενο" , δηλαδη τι αλλο θελετε να γινει ρε παοκια? Να σας φερουμε την ομαδα Νεων, η μηπως καλυτερα την εφηβικη?

Stratos είπε...

Οι άνθρωποι ποδοσφαιρικά με την ευρύτερη έννοια, είναι 50 χρόνια πίσω.
Ότι και να λέμε από ' κει και πέρα είναι δευτερεύων.
Και μόνο η ανακοίνωση που έβγαλαν μετά το παιχνίδι, αλλά και όσα έλεγαν σήμερα στα ραδιόφωνα, αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι ζουν σε ένα δικό τους κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

“Σε κάθε παιχνίδι μπαίνουν 30, 40 φίλαθλοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ουδέποτε πείραξαν παίκτη αντίπαλης ομάδας. Συνήθως μπαίνουν για να πάρουν μία φανέλα από κάποιον ποδοσφαιριστή. Αυτό είναι μία αναγνώριση πρόθεσης που δεν προκύπτει από πουθενά. Δεν ξέρω αν πήγαινε καν [ο συγκεκριμένος φίλαθλος] πάνω στον Νικοπολίδη”.

Κ. Κυριάκος, Διεθυντής επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, στον “Sentra FM 103,3″



.. ε δεν χρειαζονται λογια..

 

blogger templates | Make Money Online