Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Περί πρωτιάς στον όμιλο

Ακούω σήμερα ότι μπορούμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Η γνώμη μου είναι… χλωμό…

Θα πρέπει να κάνουμε 4 νίκες, συμπεριλαμβανομένου και του διπλού στη Βιτόρια ή να κάνει μια ήττα η Ταου αλλού και να χάσουμε εμείς στην Ισπανία μέχρι 2 πόντους. Ή να κερδίσουμε και πάλι.
Άρα και τα δύο σενάρια καταλήγουν σε νίκη μας εκεί.
Με το πρόσωπο που έχουμε δείξει σε όλα τα σοβαρά εκτός έδρας παιχνίδια…

Πάμε για τη γνωστή μας δεύτερη θέση και κάνουμε το σταυρό μας να τερματίσει πρώτη η Ρεάλ, μπας και της σπάσουμε την έδρα.
Αν από την άλλη τερματίσει πρώτη η Μπάρτσα… χαιρέτα τα μας τον πλάτανο… μάλλον θα πάμε για του χρόνου πάλι, εκτός και αν μεταμορφωθούν και οι δύο ομάδες, αυτοί προς το χειρότερο και εμείς προς το καλύτερο.

Όλα αυτά βέβαια προέκυψαν από τις δύο χαζές ήττες, που ήταν καθαρά στο χέρι μας να τις αποφύγουμε.
Η πρώτη, στην πρώτη φάση από την Τσιμπόνα, που ουσιαστικά μας στέρησε την πρώτη θέση στον όμιλο και η δεύτερη αυτή στο Μιλάνο από την Αρμάνι, που θα μας στερήσει το πιθανότερο την πρώτη θέση σε αυτόν το όμιλο.

Καταλήγουμε λοιπόν ότι μέχρι τώρα, μόνοι μας έχουμε φτιάξει τη μοίρα μας και θα είμαστε και άξιοι για αυτή, ότι και να συμβεί στην πορεία.Είτε θετικό είτε αρνητικό.

3 Σχολια:

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Μας βγήκαν τα σκώτια... Τέλος πάντων, θα δούμε.

Stratos είπε...

Όπως γίνεται συνήθως με καλές ομάδες.

Ανώνυμος είπε...

Στεναχωριεμαι που το λεω αλλα δεν βλεπω την ομαδα να μπορει να κανει κατι γενικα. Μακαρι, ΜΑΚΑΡΙ να με βγαλει μαλακα και να πανε ολα καλα, αλλα ειναι πολυ πισω τα παιδια. Ψυχολογια δεν βλεπω να υπαρχει, δεσιμο δεν βλεπω να υπαρχει και γενικα αυτη η νοοτροπια δεν μου κολλαει.. Για να περασεις τον τοσα χρονια πρωτο και θηριο κακα τα ψεμματα παο, πρεπει να εχεις ΚΑΡΔΙΑ, καθαρο μυαλο, παθος, τσαμπουκα, πιστη, ψυχολογια, τα παντα...
Πες μου εσυ τι απο ολα αυτα εχουμε περα απο καποια ξεσπασματα..
Τι να πω ρε γαμωτο.. Περισυ πιο αποφασισμενους τους εβλεπα για να παρουν τιτλο.

 

blogger templates | Make Money Online