Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Κι έτσι έλαβε τέλος μια εξαιρετική βδομάδα, η οποία ξεκίνησε με δύσκολη νίκη, αλλά πολύ μουρμούρα για την ομάδα στο παιχνίδι με τον Άρη. Ακολούθησε η ήττα εντός έδρας από την Σεντ Ετιέν, η νίκη αλλά ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ, η χθεσινή ήττα από τον Εργοτέλη στην Κρήτη και έκλεισε με άλλη μια ήττα στον τελικό του μπάσκετ.

Ενώ για 36’ λεπτά το παιχνίδι ήταν στον πόντο, ξαφνικά μόλις άρχισαν να ευστοχούν οι βάζελοι στα τρίποντα, κλείσαμε το γενικό. Το καταλαβαίνω ότι σου κόβονται τα πόδια να βλέπεις το Διαμαντίδη να ευστοχεί από τα 7 μέτρα σαν να εκτελεί βολές, αλλά αυτή δεν είναι αντίδραση ομάδας που θέλει να λέγεται μεγάλη. Τα τελευταία 4’ λεπτά χάλασαν όλη την προσπάθεια και τις εντυπώσεις των προηγούμενων 36’.

Είναι η πολλοστή φορά που χάνουμε από τον βάζελο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Τα τρίποντα. Δεν μας έγινε μάθημα και το πληρώσαμε.
Αν τώρα μου έλεγες ότι θα έπρεπε να διαλέξω μια νίκη στα δυο παιχνίδια που έχουμε με τον Παναθηναϊκό σε μια βδομάδα, θα διάλεγα αυτή της επόμενης Κυριακής που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στο πρωτάθλημα. Η πίκρα μας είναι μεγάλη, αλλά δεν συγκρίνονται το πρωτάθλημα με το κύπελλο. Αυτή θέλω και αυτή θα με χαλάσει περισσότερο αν δεν επιτευχθεί. Και φαντάζομαι όχι μόνο εμένα…

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε, πέραν των προσδοκιών μας, ότι παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα, δεμένη εδώ και πολλά χρόνια, πολύ πιο έμπειρη από εμάς και με τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη. Έτσι λοιπόν αν το παιχνίδι πάει στον πόντο αυτή η ομάδα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να το κερδίσει. Εκεί που η μπάλα «καίει» έχει μεγαλύτερο πλεονέκτημα.

Οι αντιδράσεις του κόσμου στο τέλος κατά των παιχτών και του προπονητή μας, απλά αχαρακτήριστες…

Τα δεκάλεπτα: 13-16, 30-32, 53-53, 70-80

Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 13 (1), Πελεκάνος, Πρίντεζης 9, Βούιτσιτς 4, Μιλόσεβιτς, Μπουρούσης 10, Χαλπερίν 3 (1), Γκριρ 11 (1), Πάργκο 7 (1), Βασιλόπουλος 8 (2), Ερτσεγκ 2, Σχορτσιανίτης 3.

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Γιασικεβίτσιους 10 (1), Σπανούλης 9, Περπέρογλου 9 (2), Μπατίστ 12, Φώτσης 13(2), Χατζηβρέττας, Νίκολας 6 (2), Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 16 (3), Πέκοβιτς 5.

2 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Δε συμφωνουμε αλλα δεν πειραζει :)

Stratos είπε...

Καλό είναι αυτό... :)

 

blogger templates | Make Money Online