Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-1

Χρειαστήκαμε 20’ λεπτά καλού ποδοσφαίρου στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου, με αμυντικά κενά όμως, για να καθαρίσουμε το ματς. Και στα τελευταία 15’, θα μπορούσαμε άνετα να διευρύνουμε και το σκορ, αφού είχαμε 3 τετ α τετ.
Εκεί που ήταν σαφώς καλύτερη η ΑΕΚ ήταν από το 20’ έως το 45’. Εκεί όντως έβλεπες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Είχαμε παραχωρήσει χώρο στην ΑΕΚ και από την άλλη δεν μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε τα κενά που άφηνε πίσω, για να βγούμε στην αντεπίθεση δημιουργώντας της προβλήματα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, παρόλο που δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας. Από την άλλη δεν απειλήσαμε ούτε εμείς. Στο δεύτερο ημίχρονο η ταχύτητα έπεσε και αυξήθηκε η δύναμη.
Συνοψίζοντας κερδίσαμε το παιχνίδι γιατί έχουμε καλύτερη ποιότητα παιχτών και καλύτερη ομάδα αν και αποτελείται μόνο από 12-13 παίχτες.

Πάντως είναι τραγικό να βλέπεις την ΑΕΚ να κάνει αλλαγές και εμείς να μην έχουμε λύσεις από τον πάγκο.
Ο Ντουντού μου φαίνεται ότι θα είναι ο πρώτος που θα καταρρεύσει.

5 Σχολια:

George είπε...

μια εντεκαδα και την έχουμε ξεζουμισει....

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που πρεπει να κραταμε ειναι οτι με 20 λεπτακια καλη μπαλα και τα υπολοιπα διαφυλαξη του σκορ πηραμε ενα διπλο στο ΟΑΚΑ, εναντιον της αεκ που ειχε κυρηξει γενικη επιστρατευση και του Ντουσαν που μονο αφρους δεν εβγαλε τοσο που ηθελε να μας νικησει. η αεκ ηταν γιομα στη γιομα και οποτε πηγαινε να κανει επιθεση με κατω τη μπαλα εβγαινε οφσαιντ..

Stratos είπε...

Φέτος δεν τίθεται ζήτημα για το ποιος έχει καλύτερη ομάδα.
Το θέμα είναι να αντέξουμε και να μην παρατήσουμε το UEFA από την κούραση.
Είναι ευκαιρία φέτος να κυνηγήσουμε κάτι καλό αφού το πρωτάθλημα το έχουμε καθαρίσει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω. εχουμε πολυ ελλειπες ροστερ για να αντεξουμε να παμε καλα σε 3 διοργανωσεις.. Ειναι και θεμα συγκυριων.. Θα πρεπει να ειμαστε τυχεροι, οταν παιζουμε τα σημαντικα ματς να ειμαστε πληρεις και ετοιμοπολεμοι.

Stratos είπε...

Και με δυνάμεις... :)

 

blogger templates | Make Money Online