Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 66-74

Αυτό ήταν ένα από τα δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας που έπρεπε να πάρουμε για να διεκδικήσουμε ή να διατηρήσουμε, όπως είχε η βαθμολογία μέχρι σήμερα, την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.
Την νίκη την πήραμε και αυτό είναι το πρώτο και το σημαντικότερο.
Εξακολουθούμε όμως να μην έχουμε καμία σταθερότητα και να μην εμπνέουμε απολύτως καμία εμπιστοσύνη. Τον ΠΑΟΚ το τωρινό έπρεπε να τον είχαμε καθαρίσει πολύ πιο εύκολα και πειστικά. Δεν το κάναμε και εξακολουθούμε να είμαστε σε μια διαρκείς αβεβαιότητα.

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 30-34, 51-52, 66-74

ΠΑΟΚ (Καλαφατάκης): Τζόνσεν 1, Καυκής 8, Χαρίσης 2, Σίμτσακ, Κυρίτσης 2, Τσιάρας 4 (1), Ντιαρά 16, Γκρέγκορι 13 (1), Δεμερτζής 2, Τομάσεβιτς 16, Μαρμαρινός 2.

Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 6, Πελεκάνος, Πρίντεζης 8, Βούιτσιτς 23, Μπουρούσης 6, Χαλπερίν 8 (2), Γκριρ 16 (3), Πάργκο 2, Βασιλόπουλος 1, Έρτσεγκ 4, Σχορτσιανίτης.

2 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Αντε να δω ποτε θα σοβαρευτουμε. Δεν ειναι πραγμα αυτο να φτιαχνεις 2-3 φορες διαφορα κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου με μια σαφως κατωτερη ποιοτικα ομαδα και να τους αφηνεις να σου γυρνανε το παιχνιδι...
Αντε να δουμε, παει κι αυτο το ματς αλλα εχουμε αλλα 4 ματς ζωης η θανατου για το πλεονεκτημα. Νικαμε ΑΕΚ, Πανελληνιο, Πανιωνιο και παο και παιρνουμε το πλεονεκτημα.. Για να δουμε.

Stratos είπε...

Δυστυχώς ακόμη η ομάδα δεν εμπνέει την παραμικρή σιγουριά. Εντάξει στο ΣΕΦ δεν κινδυνεύουμε πολύ στην Ελλάδα, αλλά εκτός έδρας... ή του ύψους ή του βάθους.

 

blogger templates | Make Money Online