Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Ολυμπιακός – Άρης 2-1

Με μια αρκετά μέτρια εμφάνιση, μπορούσαμε να έχουμε βάλει για πλάκα 4 γκολ. Αντί γι’ αυτό όμως βάλαμε μόνο 2, βάλαμε 1 αυτογκόλ και δώσαμε δικαίωμα στους ανύπαρκτους να διαμαρτύρονται.

Το παιχνίδι μπορούσαμε και έπρεπε να το καθαρίσουμε πιο νωρίς για να αποφύγουμε τη μουρμούρα που θα ακολουθήσει.

Ο Άρης, όπως οι περισσότερες ομάδες που έρχονται στο Καραϊσκάκη, έρχονται για να «αδικηθούνε». Όλοι, κουτσοί - στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα. Άλλοι θα έπαιρναν πρωτάθλημα αν δεν «αδικούνταν» στο Καραϊσκάκη, άλλοι θα έβγαιναν Champions League, άλλοι θα έβγαιναν UEFA, άλλοι θα είχαν περισσότερες πιθανότητες να βγουν, άλλοι θα είχαν σωθεί πιο νωρίς και άλλοι θα είχαν σώσει την κατηγορία. Το Καραϊσκάκη και ο Ολυμπιακός, αποτελούν το τέλειο άλλοθι για όλους και σ’ αυτό βοηθάμε κι εμείς με τον τρόπο μας.

Ο Άρης χθες με την έναρξη του παιχνιδιού, στα πρώτα πέντε δευτερόλεπτα, διαμαρτυρήθηκε για ένα πλάγιο αν δεν κάνω λάθος. Τι να περιμένεις λοιπόν για τα επόμενα 90’ λεπτά ;
Βγάλαμε τα γκολ του Ολυμπιακού οφ σάιτ κατόπιν εορτής, κι αφού ψειρίσαμε τη μαϊμού και αφού κανένας από τον Άρη δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα με την ταχύτητα που έγιναν οι φάσεις. Στην πρώτη περίπτωση είχαμε σε ένα δευτερόλεπτο τρεις κόντρες και στην άλλη σε ένα δευτερόλεπτο τρείς σουτ. Έγκλημα !!!
Ο Άρης των μηδέν φάσεων και του ήρωα Σηφάκη αδικήθηκε !!! θα μπορούσε μάλιστα να έχει βάλει ο Ολυμπιακός 2-3 αυτογκόλ ακόμη και να έφευγε και θριαμβευτής από το Φάληρο. Αφού όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο, έτσι δεν είναι ;

Αφού λοιπόν θέλετε να το παίζεται αδικημένοι, καλά να πάθετε όλοι σας !
Μόλις γίνετε κι εσείς «μεγάλοι», θα παίρνετε κι εσείς σφυρίγματα.
Μέχρι τότε όμως δεν σας «βλέπουμε» και δε σας ακούμε.
Περαστικά σας...

2 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα πραγματικα ρε φιλε οι φασεις ηταν απιστευτα οριακες, ενταξει κοιτα δε μου φταιει ο Αρης που εχει καθε δικιο σε τελικη να διαμαρτυρηθει, εμενα με χαλανε ΟΛΟΙ οι υπολοιποι που ξαφνικα επειδη ευνοηθηκαμε σε ενα ματς, το πρωταθλημα ειναι σκαρτο, το παιρνουμε με την ευνοια των διαιτητων κι αλλα τετοια, ε ειναι γελοιοι οι ανθρωποι καιμονο με γελιο αντιμετωπιζονται.
Παντως η ομαδα θα πρεπει να σοβαρευτει ΠΑΡΑ πολυ για τον αγωνα της Τεταρτης.. Τρεις λαλουν και δυο χορευουν ηταν το χτες..

Stratos είπε...

Έλα μωρέ τώρα ψάξαν με το μικροσκόπιο για να δουν αν ο Ντίογκο έκανε πάσα στον Τζόλε στο μισό μέτρο, στο κλάσμα του δευτερολέπτου για να βγάλουν φάβα το γκολ.

Αλλά εμείς οι βλάκες φταίμε...

Την Τετάρτη όντως θα πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί.

 

blogger templates | Make Money Online