Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Ολυμπιακός – Ταού 73-70

Μεγάλη και σημαντική νίκη κατά πρώτον και κατά δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να χάνουμε 2-3 δεκάλεπτα σε κάθε παιχνίδι για να αρχίσουμε να παίζουμε μπάσκετ.

Στο πρώτο ημίχρονο και στις αρχές του δευτέρου μου θυμίσαμε τον ποδοσφαιρικό «πολυπροεδρικό». Δεν βλεπόμασταν. Έσπαγαν τα νεύρα μου με αυτό το χάλι που έβλεπα. Όταν μπαίνει ο Παπαλουκάς και κάνει τρία επανωτά λάθη, τι να περιμένεις από τους υπόλοιπους ;
Δεν παίζαμε άμυνα, κάναμε πολλά λάθη, πουλούσαμε εύκολα την μπάλα, χάναμε για πλάκα τα ριμπάουντ, είχαμε πρόβλημα στην επίθεση, δεν φαινόταν να παίζουμε οργανωμένα, γενικά ότι παραμπασκετικό υπάρχει το κάναμε.
Δεν μπορεί να παίζεις ένα πάρα πολύ κρίσιμο κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα σου και να τρως 44 πόντους στο ημίχρονο, έχοντας εσύ βάλει 36. Δεν γίνεται.

Στο δεύτερο πάλι τα πράγματα άλλαξαν και αφού καλύψαμε και τις βλακίες του πρώτου, περάσαμε μπροστά και στο τέλος καταφέραμε να κρατήσουμε αυτό το μικρό προβάδισμα και πάρουμε το παιχνίδι.
Αλλά και πάλι οι επιλογές μας σε κρίσιμες φάσεις, ειδικά μετά το 66-60 ήταν για κλάματα. Θα μπορούσαμε να το έχουμε καθαρίσει πιο εύκολα αρκεί να μην ήμασταν τόσο επιπόλαιοι.

Από την ομάδα νομίζω ότι λείπει η αυτοπεποίθηση και ότι είναι φορτωμένη με πολύ άγχος για να αποδείξει πράγματα τα οποία όμως δεν τις βγαίνουν μέσα στο γήπεδο.
Αυτό όμως πρέπει να αλλάξει άμεσα… τα δύσκολα έχουν αρχίσει ήδη.

Και τέλος σιγά μην ερχόταν ευνοϊκό αποτέλεσμα για εμάς στο άλλο παιχνίδι. Η Αρμάνι πήρε άλλο ένα παιχνίδι στον πόντο, αυτή τη φορά στην Πολωνία

Τα δεκάλεπτα: 18-26, 36-44, 56-58, 73-70

Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 5(4λ, 5ασ), Πελεκάνος, Βούισιτς 9, Μπουρούσης 15(10ρ), Χαλπερίν 10(2), Γκριρ 21(2), Βασιλόπουλος, Πρίντεζης 7, Σχορτσανίτης 4, Πάργκο 2.

Τάου (Ιβάνοβιτς): Πριγκιόνι 3(0/5τρ), Ιλιέφσκι 7(1), Ρακόσεβιτς 23(4/6τρ), Βιδάλ, Τελέτοβιτς 14(4/12τρ, 4κλ), Σαν Εμετέριο, Μάικλ 11(7ρ), Μπάρατς 4(6ρ), ΜακΝτόναλντ 8.

2 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους λιγη ψυχη ρε παιδι μου...
Το θεμα ειναι οτι για να βγουμε πρωτοι πρεπει να θεωρουμε δεδομενες τις νικες με Προκομ και Αρμανι και να παμε να παρουμε το διπλο στην Ταου.. Ζορικα..

Stratos είπε...

Να σου απαντήσω ήθελα και μου προέκυψε το παραπάνω κείμενο... :)

 

blogger templates | Make Money Online