Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

Ανακοίνωση και δήλωση

Η ΠΑΕ λοιπόν, έβγαλε χθες ανακοίνωση και μας έλεγε :

"Συνεδρίασε σήμερα 11-3-2008 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπό την Προεδρία του κ. Σωκράτη Κόκκαλη.

Κατά τη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο με γνώμονα την άμεση εγρήγορση του ποδοσφαιρικού τμήματος για την επίτευξη των αγνωστικών στόχων της ομάδας την τρέχουσα περίοδο :

· Ενέκρινε τη συναινετική λύση της συνεργασίας με τον Προπονητή κ. Λεμονή, τον οποίο ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα προσφορά του.

· Αποφάσισε την ανάθεση καθηκόντων προπονητή στον κ. Σεγκούρα"

Η μαλακία του Λεμονή τελικά ήταν ότι δεν έδωσε μια ίδια συναινετική λύση μετά το διπλό στη Βρέμη.
Εκτός των άλλων, η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει και επιμορφωτικό χαρακτήρα, αφού μας δίνει μια άλλη ερμηνεία της λέξεως «Συναίνεση».

Από την άλλη στο πλαίσιο του «εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν», ο πρόεδρος της ομάδας μας έκανε δήθεν επίθεση στο Τζίγγερ, προσπαθώντας να μας αποπροσανατολίσει από την αψυχολόγητη ενέργεια απόλυσης του Λεμονή, δείχνοντας μας πόσο μαλάκες μας θεωρεί.

Η δήλωση του προέδρου καταλήγει :

"Από 'δω και πέρα, αν ο κύριος Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν καταλάβει πως δε λειτουργεί ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αλλά ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, τότε ο Ολυμπιακός θα ζητήσει την αλλαγή του".

Είναι φανερό ότι του έκανε τα μούτρα κρέας…
Προτείνω να ξεκινήσουν τις ενέργειες αντικατάστασης του Γιάννη Βαρδινογιάννη, τον Αύγουστο που είναι και παχιές οι μύγες.

Και ας εξηγήσει κάποιος από τους "αυλικούς" στον πρόεδρο, ότι με τις χθεσινές του δηλώσεις, το μόνο που κατάφερε είναι να γίνει περισσότερο ρόμπα στη συνείδηση των φιλάθλων.

Και αναφέρομαι σχετικά με την υπόθεση της ένστασης και περί αγώνων που κερδίζονται στο γήπεδο.

Άντε και σ' ανώτερα...

3 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ρε Θεοδωριδη μετα απο καθε σου δηλωση γινεσαι ακομα μεγαλυτερη ρομπα...

Stratos είπε...

Εδώ ρε συ έγινε ο Κόκκαλης, για τον Θεοδωρίδη λες ;
Για τον Θεοδωρίδη δεν αποτελεί πλέον έκπληξη.

kos7 είπε...

γεια σου φιλε στρατο. αυτη τη φορα θα διαφωνησω μαζι σου και θα πω ότι η απόλυση λεμονη ήταν σωστή-οι λογοι κατα την αποψη μου στο blog μου.Φυσικα και ευχαριστουμε τον Τακη αλλα δυστυχως δεν ειναι αμοιρος ευθυνων...
Με τον Θεοδωριδη εχω παψει ν'ασχολουμαι.

 

blogger templates | Make Money Online