Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

Τσέλσι - Ολυμπιακός 3-0

Τέλος για φέτος η Ευρώπη.
Οι ελάχιστες πιθανότητες θαύματος που είχαμε, εξανεμιστήκαν στο 5’ λεπτό. Από ‘κει και πέρα φοβηθήκαμε πάρα πολύ το παιχνίδι, με αποτέλεσμα ένα δεύτερο γκολ στο 25’ και μια πάρα πολύ κακή εμφάνιση συνολικά στο πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, δεχόμαστε και το τρίτο γκολ και εκεί πλέον το παιχνίδι τελείωσε. Όχι ως προς την πρόκριση, γιατί αυτή είχε χαθεί στο 5’, αλλά ως προς το να δούμε πιο ανταγωνιστικό τον Ολυμπιακό όπως στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια του, να παλεύει για ένα γκολ που θα τον έβαζε πάλι στο παιχνίδι.

Μια πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη φέτος έλαβε τέλος, από μια ομάδα που ήταν πολύ καλύτερη από εμάς.
Ο Ολυμπιακός δεν είναι ακόμη έτοιμος να κάνει τέτοιες υπερβάσεις. Αυτό με σωστή δουλειά και οργάνωση θα έρθει με τον καιρό.
Αν καταφέρουμε να παίζουμε στους 16 του Champions League πιο συχνά, που σημαίνει (κατά τη γνώμη μου) ότι θα πρέπει να χτίσουμε μια ομάδα πάνω στον φετινό τρόπο παιχνιδιού και στις φετινές καλές εμφανίσεις (το τονίζω αυτό γιατί η καλή πορεία είναι κάτι διαφορετικό και εξαρτάται και από άλλους παράγοντες), τότε μέσα από τέτοιου επιπέδου παιχνίδια, με ανώτερους αντιπάλους όπως και τον χθεσινό, θα αποκτήσει η ομάδα αυτό το «μέταλλο» και την εμπειρία, για να διεκδικεί με περισσότερες πιθανότητες μια τέτοια υπέρβαση στο μέλλον.

Δεν μπορεί παρά να είμαστε περήφανοι για την φετινή μας παρουσία στο Champions League και να ευχηθούμε να το επαναλάβουμε και του χρόνου…
Για μένα ας ξαναφτάσουμε στους 16 και ας αποκλειστούμε από την όποια Τσέλσι, εκτός έδρας και πάλι με 3-0.

Πολλά συγχαρητήρια και στον κόσμο της ομάδας, που ήταν συγκλονιστικός καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής μας Ευρωπαϊκής πορείας.
Και επειδή ακούω πολλές μαλακίες από χθες, το τραγούδι και το χειροκρότημα στο τέλος από τους οπαδούς μας, δεν ήταν γιατί φάγαμε 3 από την Τσέλσι, αλλά η αναγνώριση της φετινής ευρωπαϊκής προσπάθειας, μέσα από ένα σύνολο 8 αγώνων υψηλού επιπέδου.

2 Σχολια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κοσμος τραγουδαγε ακομα και μετα το 3-0 γιατι απλα ειμαστε τρελοι :D
Τωρα, αυτο που μας μενει απο τη φετινη ευρωπαικη πορεια ειναι μονο χαρα και αισιοδοξια για το μελλον.
Ελπιζω ο Σωκρατης να ξερει οτι το πορτοφολι πρεπει να ανοιξει απλοχερα ΚΑΙ φετος..

Stratos είπε...

Ναι χρειάζεται σωστή διαχείριση των φετινών μας καλών εμφανίσεων με ενίσχυση του ρόστερ με ποιοτικούς παίχτες που μπορούν να σταθούν και ευρωπαϊκά.
Και δεν εννοώ παίχτες με τρελά λεφτά, αλλά παίχτες της κατηγορίας Γκαλέτι, Λεντέσμα.

Χρειαζόμαστε 3-4 τέτοιους παίχτες για να πούμε ότι πάμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο με τη φετινή πορεία.

 

blogger templates | Make Money Online