Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

Ολυμπιακός - Ρεάλ 72-63

Πολύ μεγάλη πρόκριση !!!

Αν αναλογιστούμε ότι ξεκινήσαμε με δυο ήττες (με την πρώτη εντός έδρας) και ότι αφήσαμε εκτός οχτάδας τη πολυδιαφημισμένη και ως συνήθως «σπρωγμένη» Ρεάλ που ήταν και η διοργανώτρια του Final Four, καταλαβαίνει κανείς τη σπουδαιότητα της χθεσινής νίκης-πρόκρισης.

Για το παιχνίδι τώρα, όλα πήγαν όπως τα περιμέναμε.
Η ομάδα έπαιξε σκληρή άμυνα, έλεγξε το ρυθμό του αγώνα σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του και ο κόσμος ήταν εκεί δίπλα της θυμίζοντας άλλες εποχές.

Τα αναμενόμενα σφυρίγματα και τα «πούστικα» κόλπα της Ρεάλ δεν έπιασαν τόπο έτσι η ικανοποιήση μας είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Από παίχτες δε θα ήθελα να ξεχωρίσω κάποιον, γιατί όλοι έπαιξαν με πολύ πάθος και τα έδωσαν όλα στο παρκέ.

Πάρα πολλά εύσημα βέβαια αξίζουν ο Παναγιώτης Γιαννάκης και όλο το προπονητικό team, για την μεταμόρφωση της ομάδας μας, από καφενείο σε «Ομάδα».

Και τώρα έχουμε μπροστά μας τη ΤΣΣΚΑ με μειονέκτημα έδρας.
Το έργο μας είναι πάρα πολύ δύσκολο και τον πρώτο λόγο τον έχει η ΤΣΣΚΑ, αλλά αυτή η ομάδα που δημιουργείται τώρα, σου δίνει το δικαίωμα να ελπίζεις για το καλύτερο.

Για την ιστορία :

Τα δεκάλεπτα : 19-18, 33-29, 49-47, 72-63.

Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης) : Μπλάκνεϊ 4, Γουντς 9 (1), Μασιγιάουσκας 4, Μπουρούσης 8 (2), Τσακαλίδης 2, Γκριρ 9 (1), Βασιλόπουλος 14 (2), Βασιλειάδης, Πρίντεζης 3, Καυκής, Τεόντοσιτς 12 (2), Τζάκσον 7 (1).

Ρεάλ (Χοάν Πλάθα) : Πελεκάνος 2, Σμιθ 2, Σέκουλιτς 4, Ρέγιες 5, Παπαδόπουλος 7, Μουμπρού 5 (1), Ερβέλ 12, Τουνσερί, Μπούλοκ 10 (2), Λόπεθ 16 (3).

3 Σχολια:

kos7 είπε...

φιλε στρατο καποια στιγμη ειχα γραψει σε ενα προηγουμενο σχολιο επι γκερσον οτι δεν ειχα διαθεση ουτε να δω την ομαδα. πλεον χαιρεσαι να τη βλεπεις και ας μην παιζει το πιο θεαματικο μπασκετ.ισως γιατι τωρα παιζει και το μπασκετ που ειδικα αμυντικα ταιριαζει και στα δικα μου πιστευω.

Stratos είπε...

Δεν έχει φίλε μου να κάνει, μόνο με το θέαμα αλλά και την προοπτική που σου δίνει η κάθε ομάδα.
Αυτή η ομάδα, η τωρινή, σου επιτρέπει να κάνεις όνειρα για τον μέλλον που έχουν κάποια ρεαλιστική βάση, ενώ πριν ήταν "ότι βρέξει ας κατεβάσει".
Μηδέν προοπτική ...

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλη νικη.. Η τριτη στη σειρα! Αυτο που θελω μετα απο τοσα χρονια τοσο πολυ ειναι το κυπελλο την Τεταρτη ρε παιδια.. Μια κουπα..

 

blogger templates | Make Money Online